Početna Rijaliti ANABELA JE DOBIJALA BATINE KAO TERAPIJU! Mirko je spreman je da OTKRIJE...

ANABELA JE DOBIJALA BATINE KAO TERAPIJU! Mirko je spreman je da OTKRIJE sve o Gagiju: Varao ju je u njenoj spavaćoj sobi

Mirko Gavrić je spreman da otkrije sve o Gagiju Đoganiju. On je isakao da je Anabela Atijas dobijala batine kao terapiju.

“Ona (Luna) ima 23 godine i kupila je stan, to je redak primer. Ljudima je san da imaju svoju sobu. Ako ti život omogući da postaneš zvezda, da te ljudi vole. Posle onog debakla u “Zadruzi 1″, jedino Anabela i ja smo stali uz nju. Anabela je sa svima zaratila. Ja sam svesno stao uz nju” rekao je Mirko.

“Ja nisam zaboravila, bilo je mnogih kletvi, uvreda… Majka je sve to uradila i spustila se, da bi odbranila ćerku” prisetila se situacija voditeljka Dušica Jakovljević.

“Ja ću unutra pričati i o Anabeli i Gagiju… Ja nisam kriv za njihov razvod, nego njegova narkomanija i to što ju je varao sa njenim drugaricama u njenoj spavaćoj sobi. Ja nisam pričao o životu prijatelja, hteo sam da je zaštitim. Ona je dobijala batine kao terapiju na osam sati. Ona treba da priča o tome, a ja ću da potvrdim. Pričaću sve što znam i o njegovoj familiji, pa neka narod presudi. Ulazim kao njen prijatelj. Sinoć je bila okrivljena da nije bila kod kuće, a da su decu čuvale dadilje. Mi smo radili, a on je j*bao njene drugarice. A da je Luna mene opsovala kao roditelja, izneli bi je na nosilima” istakao je Gavrić.


.

.

.

.

.

.

Kurir.rs / M.M.

3 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime