Početna Showbiz KOJIĆEVI I DALJE ŽIVE NA DVIJE ADRESE: Seve partija po Hrvatskoj, Igor...

KOJIĆEVI I DALJE ŽIVE NA DVIJE ADRESE: Seve partija po Hrvatskoj, Igor samuje u Beogradu! Obilazi prirodu bez žene!

Severina i Igor Kojić su i dalje razdvojeni, što do sada u njihovom braku nije bio slučaj. I jedno i drugo su u svojim državama – Seve u Hrvatskoj, Igor u Beogradu. I to ništa ne bi bilo čudno da glasine o njihovom razvodu nisu sve jače.

Snajka Dragana Kojića Kebe otišla je pre nekoliko nedelja u Hrvatsku iz Beograda, gde je provela mesec dana. Igor nije pošao s njom. Ona se sada provodi u Hrvatskoj, pa je u utorak veče bila na rođendanskoj proslavi kod svog saradnika i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Ako je suditi po fotografijama koje su objavili tamošnji mediji, Seve je bila odlično raspoložena i osmeh nije skidala s lica.

Ona se na zabavi latila i mikrofona i zapevala nekoliko pesama. Za to vreme Igor se slika po prirodi. Da u njihovom raju ne cvetaju ruže, dokaz su i reči koje je Kojić postavio kao status, a koje je svojevremeno izrekao patrijarh Pavle.

Ono što je sigurno jeste da se i dalje prate na Instagramu, ali ni jedno ni drugo se ne oglašavaju povodom spekulacija da se razvode.

Ljiljana Stanišić/ foto: ATAImages; Damir Dervišagić

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime