Početna Showbiz U JEDNOM TRENUTKU SAM BIO LJUT NA EMINU JAHOVIĆ: Rasta iskreno o...

U JEDNOM TRENUTKU SAM BIO LJUT NA EMINU JAHOVIĆ: Rasta iskreno o Aninom povratku na muzičku scenu

Nakon duže muzičke pauze, pjevačica Ana Nikolić vratila se na scenu, a nedavno je gostovala u nekoliko emisija u kojima je govorila i u odnosu sa bivšim mužem Rastom.

Nakon nje oglasio se i pjevačicin bivši suprug Rasta, te otkrio šta misli o njihovom odnosu, ali i da prokomentariše Anin novi album.

Ana je nedavno u jednoj emisiji pohvalila repera i istakla da je sjajan otac njihovoj kćerki Tari, ali i jedini muškarac kojeg je zaista voljela. Rasti je svakako bilo drago da ovo čuje, te je uzvratio Ani lijepe riječi.

– Ja to sve znam, više puta mi je to rekla, ali mi je drago što je i javno to izjavila. To je lijepo čuti pogotovo kada su u pitanju dvoje ljudi koji su iz javnog posla, to je lijepa stvar za čuti – rekao je za IDJTV.

Osim toga, Rasta je po prvi put i prokomentarisao novi album Ane Nikolić. Ono što je zanimljlivo jeste da je imao samo riječi hvale za pjesmu koju je uradila Emina Jahović, a sa kojom je prošle godine zaratio putem društvenih mreža.

– Meni je strava, a nevjerovatna mi je stvar koju je Emina uradila za Anin album. Ja sam u jednom trenutku bio ljut što Emina radi neke stvari, a bio sam svjestan da može ovako nešto da napiše, ona je napisala remek djelo za Anu. Bilo mi je čudno da neko pored Marine može da se mjeri po tome, a Emina je dokazala da može – rekao je Rasta.


.

.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime