Početna Showbiz ĐOLE PLATIO 700€ ZA GAGIJEV ŽIVOT?! Prijetili su mu da će ga...

ĐOLE PLATIO 700€ ZA GAGIJEV ŽIVOT?! Prijetili su mu da će ga UBITI, a tek kad je izmiren dug OSTAVILI su ga na miru!

Đole Đogani je navodno platio Gagiju Đoganiju dug od 700 evra, koji je dugovao dilerima i koji su mu pretili da će ga ubiti.

“Sve što pričaju Anabela i Luna je laž! Da im nije bilo Đoleta, u pojedinim momentima ne bi imali šta da jedu” ispričao je jedan od članova mnogobrojne porodice Đogani koji je insistirao na anonimnosti.

Kako kaže, isključivo Đoletovim zalaganjem, ali i finansijskim sredstvima koje mu je dao, Gagi se iščupao iz pakla droge.

“Od Đoleta su svi krili da se Gagi drogira. Bojali su se njegove reakcije jer je on izričiti protivnik poroka i zagovornik sporta i zdravog života” otkrio je izvor.

Da je Gagi opasno zaglibio, Đole je saznao od Anabele.


“Anabela je došla jednog dana i rekla mu da se ovaj opasno navukao i zamolila ga je za pomoć. Rekla mu je da ona ne može sama, te da je nebrojeno puta pokušavala, ali nije uspela, da Gagi nju ne sluša i da misli da će jedino on uspeti u tome. I bila je u pravu” ispričao je izvor i nastavio:

“Đoletu je pao mrak na oči kada je to čuo i odmah seo u kola i otišao po Gagija. Odveo ga je kod doktora i platio seanse. Čak je na prvoj bio prisutan i on, ali lekar je nakon toga rekao da njegovo prisustvo više nije neophodno”, ispričao je izvor dobro upoznat sa dešavanjima u porodici Đogani.

“Iako je Gagi obećao Đoletu da se više neće drogirati, to nije ispoštovao. I ne samo to, nego se zaduživao kod narko-dilera, koji su mu zbog duga i kamate koja je rasla iz dana u dan pretili da će ga ubiti. Dug je narastao na nekih 700 evra i tek nakon što ga je Đole izmirio, ostavili su ga na miru” ispričao je izvor.


.

.

.

.

.

Kurir.rs / Alo / M.M.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime