Početna Showbiz TATINA SLIKA I PRILIKA! Nikola Kojo zapjevao sa ćerkom i sve oduševio...

TATINA SLIKA I PRILIKA! Nikola Kojo zapjevao sa ćerkom i sve oduševio porukom optimizma, ali i JOŠ NEČIM (VIDEO)

Čuveni glumac i njegova najstarija ćerka Ana vreme u samoizolaciji provode uz muziku, pa su delić atmosfere koja vlada u njihovom domu podelili i s Nikolinim pratiocima na Instagramu

Jedan od najistaknutijih glumaca na prostoru Balkana Nikola Kojo živi s povučenim i porodičnim životom, a njegovu svakodnevicu lepšom i veselijom čine njegove dame: supruga Aleksandra i njihove tri ćerke — Ana i dve bliznakinje čija imena nisu poznata javnosti.

U trenutku kad njegove kolege objavljuju kako govore poeziju i čitaju priče kako bi nas razveselili i pomogli nam da se lakše nosimo s teškom situacijom u kojoj su se našli i naša zemlja i svet zbog pandemije virusa korona, Nikola Kojo je na umu imao nešto drugo.

On je, naime, uz pomoć svoje ćerke, izveo pesmu “Lepa Janja”, a pre toga pozdravio pratioce rečima:

— Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila — otkrio nam je Kojo.

— Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni — rekao je glumac držeći gitaru i zapevao sa svojom ćerkom.

Njegovi pratioci oduševljeni su talentom Nikoline mezimice, a među onima koji su iskoristili priliku da udele kompliment porodici Kojo je pevač i njegov imenjak NIkola Rokvić, koji je napisao:

— Ulepšali ste mi veče! Divno, ćera peva kao anđeo!

Uživajte!

https://www.instagram.com/tv/B-XUzvajy6C/?utm_source=ig_embed

 

glossy.espreso.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime