Početna Senzacija INFO Novosti ĐORĐE DAVID ZARAŽEN KORONOM! Prvi put u životu sam u bolnici, a...

ĐORĐE DAVID ZARAŽEN KORONOM! Prvi put u životu sam u bolnici, a ovaj kašalj je STRAVIČAN! (VIDEO)

Đorđe David danas je obavestio javost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od korone.

“Nažalost… potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… čuvajte se. Molim vas!”, napisao je on.

“Ovako… Upala pluća, stravično kašljanje”, grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: “Temperatura tu i tamo… šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar… onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom.”

“Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem… ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve porijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje koelge iz žirija iz ‘Zvezde Granda’, Popoviću hvala ti. Preživceću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće”, zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Prva TV

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime