Početna Rijaliti ODREKNITE ME SE, LOŠA SAM ĆERKA, BILA SAM LJUBAVNICA! Gagi nije mogao...

ODREKNITE ME SE, LOŠA SAM ĆERKA, BILA SAM LJUBAVNICA! Gagi nije mogao da pređe preko Luninih riječi!

Gagi Đogani ušao je u novu svađu sa svojom ćerkom Lunom Đogani tokom sinoćne žurke. Ovom prilikom Gagi je poručio svojoj naslednici da ga bole reči koje izgovara, kao i da to više ne može da sluša

Đogani je rekao Luni i kako treba što pre da rešava problem koji ima sa dečkom Markom Miljkovićem, ali i na kraju istakao da joj ne oprašta zbog svega. Dok su se Luna i Gagi svađali, Marko je prišao Luni.

– Tu smo gde smo i ovde nas je četvoro. Tvoje raspoloženje utiče na nas – rekao je Gagi, Luni.

– Ne mogu da se osećam loše? – rekla je ona.

– Ti ne znaš šta pričaš. Ti okrivljuješ sve nas. Nemoj da me praviš budalom. To je ružno što pričaš. To više ne mogu da slušam, Luna. Idi reši to sa njim, završavaj priču. Ti moraš da paziš šta ti pričaš. Ne možemo svi da budemo krivi zbog tvog stanja. Tebi je najbitniji Marko ovde i sa njim treba da rešiš problem – govorio je Gagi.

– Ja sa njim nemam problem. Da, imam problem kada se mama i on svađaju. Ja tebe ne krivim. Ti si sinoć bio sa mnom sve vreme. Ti si se pronašao. Na mene se dosta ljudi dere, treba samo neko da me zagrli i ćuti. Izvini, da li mi opraštaš? – izjavila je Luna.

– Ne opraštam ti. Boli tebe d*pe za sve nas. Ti si fenomenalna – pričao je Gagi.

– Dobro, ko je sledeći? Dobro, bila sam ljubavnica i šta je problem? Loša sam ćerka, loša sam devojka, odvratna sam i lepo me se svi odreknite… Ne znam šta da vam kažem – rekla je Luna.

– Nema to veze sa tom pričom – rekao je Gagi.

espreso.rs

1 KOMENTAR

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime