Početna Showbiz NIJE HTJELA DA SE ODOVOJI OD NJEGA: I supruga Idrisa Elbe pozitivna...

NIJE HTJELA DA SE ODOVOJI OD NJEGA: I supruga Idrisa Elbe pozitivna na koronavirus

Obaveza žene je da brine

Glumac Idris Elba je prošle nedjelje na društvenim mrežama priznao da je pozitivan na koronavirus.Njegova supruga Sabrina Dovre nije željela da se samoizoluje i da se razdvoji od supruga.

– Želim da budem sa njim. To je instinkt žene. Želiš da budeš tu i da brineš – poručila je Sabrina.Međutim, sada je i ona pozitivna na koronavirus.

-Otkrila sam da sam pozitivna na koron virus – rekla je u novoj seriji o virusu Opre Vinfri.Sada je zajedno sa suprugom u karantinu u Meksiku, gde je snimao posljednji film.

– Ne osjećam ništa od onoga što bi ljudi očekivali kao simptom korona virusa, što je zaista čudno. To bi se moglo promijeniti u narednim nedjeljama, o svemu ćemo vas obavjestiti – rekla je Sabrina.Da nema simptome, rekao je i Elba nakon što je saznao da je pozitivan

– Nisam imao simptome, testirao sam se jer sam bio u kontaktu s nekim ko je saznao da je zaražen. Čim sam saznao da je zaražen, odmah sam se povukao u samoizolaciju i uradio testove. To je ozbiljno. Sad je dobro vrijeme da se udaljite od ljudi, perete ruke… – rekao je.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime