Početna Showbiz Poslodavac za primjer: Dragana Mirković prema svojim zaposlenima pokazala ljudskost

Poslodavac za primjer: Dragana Mirković prema svojim zaposlenima pokazala ljudskost

Pandemija korona virusa izazvala je veliki strah među stanovnicima planete jer je osim zdravlja ugrožena i kompletna ekonomija, čega je očigledno svesna i Dragana Mirković koja se emotivnom porukom obratila zaposlenima na DM Sat televiziji i poručila im da budu bez brige.
Folk zvezda koja je nebrojeno puta pokazala svoju humanu stranu, postavila je status na društvenim mrežama koji je za kratko vreme izazvao pozitivne reakcije.

U ovim teškim vremenima, želela bih da se posebno zahvalim zaposlenima na DM Sat televiziji, pre svega na lojalnosti, porukama podrške kao i na njihovom radu koji omogućava da se program nesmetano emituje, doduše, bez poznatih emisija jer na žalost vanredna je situacija.


Želimo da u ovim nedeljama budete uz svoje porodice i brinete o njima a ne o poslu. Daće Bog kada sve ovo prođe, svi zajedno, u istom sastavu, nastavićemo da jos jači i povezaniji, pravimo još bolji program – poručila je Dragana i na taj način podržala inicijativu predsednika Vučića da ne bude otpuštanja, ali i poslala dobar primer svim ostalim poslodavcima u zemlji.

.

. .

.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime