Početna Showbiz Kojić žestoko napao Popovića: Evo što je Igor poručio bivšem Severininom partneru

Kojić žestoko napao Popovića: Evo što je Igor poručio bivšem Severininom partneru

Severina Kojić u utorak je preko društvenih mreža otkrila da je pokušala vidjeti svog sina u terminu koji joj je Općinski građanski sud u Zagrebu odredio, no Milan Popović to joj nije dopustio jer je rekao da je sa sinom u samoizolaciji.

Severina je snimila kako zvoni na vrata Milanova stana u Beogradu, a on joj ne otvara.

View this post on Instagram

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO – KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on

Popović je potom rekao da je Severinu na vrijeme obavijestio da su on i sin u izolaciji.

“Međutim ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako na silu pokušala ostvariti svoje pravo”, rekao je između ostalog Popović.

U Severininu odbranu sad je stao njen suprug Igor Kojić.

“Ovaj čovjek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mjere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovjek nije htio predati dijete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije vidjela punih 5 dana, a svega 10ak puta u zadnja 4 mjeseca. Proglasio je samoizolaciju, prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dijete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovjek moraš biti da u ovo vrijeme kada trebamo biti zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe što privatno što putem medija i to majku svog djeteta… To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi”, poručio je putem Instagrama.

View this post on Instagram

Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12.03. Iz Hrvatske (ne iz Švajcarske). Vanredno stanje i mere izolacije su uvedene od 16.03. Jedina je istina da ovaj čovek nije hteo da preda dete njegovoj majci na 5 sati druženja, nakon što ga nije videla punih 5 dana, a svega 10ak puta u zadnja 4 meseca. Proglasio je samoizolaciju prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi tako izolovao dete od majke, a ne od korone. Pa kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme kada treba da budemo zajedno i podrška jedni drugima koristi situaciju za lične potrebe blaćenja druge osobe što privatno što putem medija i to majku svog deteta… To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on


.

.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime