Početna Rijaliti (VIDEO) TUKAO SI ME PRED SVIMA! Potresna ispovijest Anabele digla region na...

(VIDEO) TUKAO SI ME PRED SVIMA! Potresna ispovijest Anabele digla region na noge: Javno optužila Gagija za NASILJE!

Dugogodišnja patnja, bol i nezadovoljstvo eksalirali su danas u “Zadruzi”, tokom Anabelinog obraćanja Gagiju Đoganiju.

Anabela Atijas i Gagi Đogani napravili su opšti haos danas u “Zadruzi”, kada je pevačica trebala da iznese svoje mišljenje ponaosob o svim zadrugarima, pa tako i o bivšem mužu, kojeg je optužila da ju je 17 godina fizički zlostavljao. Tom prilikom Anabela ga je polila vodom, razdvajala ih je ćerka Luna, a potom i obezbeđenje, a ubrzo se svađa nastavila.

Ako ćeš ti sada sve da otkriješe i ja ću da pričam, Anabela je tukla naše ćerke. Ona je mene uvek prvi put udarala, svaka naša svađa bila je na njenu inicijativu – vikao je Gagi.

Da li je tebe tvoja majka tukla ikada? Ovaj čovek ovde me je tukao pred mojim kolegama, udario mi je šamar na koncertu pred svima njima, ni tada me nikada nije štedeo. Kamo sreće da sam mogla da uzvratim Gazmenu – govorila je Luna.

Hajde reci kada si tukla Lunu – pitao je Đogani.

Tukla sam je kada je ponovo želela da uđe u rijaliti, povukla sam je zapravo za kosu. Govorila sam joj kada je već previše problema sebi napravila, ti si bio za to da Luna ponovo uđe u rijaliti, da bi ušla ponovo u rijaliti i zaradila za tebe pare – govorila je Atijasova.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

.

. . . . . . . .

republika.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime