Početna Rijaliti Skandal u Zadruzi: Anabela polila Gagija vodom, Luna skočila da ih razdvaja!...

Skandal u Zadruzi: Anabela polila Gagija vodom, Luna skočila da ih razdvaja! Suze i vriska zbog oca i majke! (VIDEO)

Anabela Atijas i Gagi Đogani sporečkali su se za crnim stolom oko njenog ulaska. Denser joj je skrenuo pažnju kako će tim potezom “i njemu i djetetu napraviti problem”, dok se Anabela u isto vrijeme prisjećala prve velike ljubavi koji je poginuo, te upoznavanja sa Gagijem, a onda i bračnog života sa njim.

“17 godina me je tukao kao vola u kupusu i to Luna zna, modrice sam krila maskama iz pozorišta, dragi ljudi”, pričala je Anabela, ističući da tom šminkom klovnovi prekrivaju svoje obrve pa crtaju druge.

Pošto joj je Gagi rekao da sedne, nervozu više nije mogla da sakrije:

“Ti si mi naređivao kao što Miljković naređuje tvojoj kćerki sada… Morala sam da idem na magnetnu, da vidim da li mi je polomljena lobanja, izgledala sam kao troglavi Arapin, što bi rekao moj drug Mirko”, urlala je Anabela, koja je Gagija ispolivala punom flašom vode.

“Mama, molim te nemoj ovo da radiš”, plakala je Luna i pokušavala da razdvoji svoje roditelje.

Obezbjeđenje je brzo odreagovalo, kao i Marko Miljković.

“Optužuješ me da sam ja tebe tukao, a ti si prva mene udarila”, nastavio je Gagi raspravu.

“Ja sam njega prva udarila, dobio je šamar od mene”, ponosno je rekla Anabela, pa onda otkrila i daleko jezivije stvari koje je doživljavala – da ju je onesvješćivao pa budio polivajući vodom dok ju je tukao.

“Bacao me je u živu ogradu u žicu”, vikala je ona, a Luna je sve vrijeme kukala.

“Droga ti je popila mozak!” pokazala je Anabela na Gagija, a prije nego što je izletjela u pab iz Bijele kuće, obratila se i Miljkoviću:

“A tebe ću dovesti do prvog mjesta, majmune! Da ne živiš u gepeku svog auta”, uzviknula je bijesno ona.

Gagi je ostao kraj crnog stola pa je vrteći se u krug izgovorio kako je Luna “zbog nje bila na lijekovima, jer je sa njom živjela, a ne sa njim”.

.

.

(Kurir)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime