Početna Showbiz SLOBI RADANOVIĆU UKRALI AUTO VRIJEDAN 30.000 EVRA NA NOVOM BEOGRADU! Unezvjeren pjevač...

SLOBI RADANOVIĆU UKRALI AUTO VRIJEDAN 30.000 EVRA NA NOVOM BEOGRADU! Unezvjeren pjevač uletio u POLICIJSKU STANICU

Sloba Radanović doživeo je veliki šok pre dva dana, kada mu je ukraden automobil od 30.000 evra, BMW 740, na Novom Beogradu, gde i živi.

Pevač je najpre pomislio da je reč o neslanoj šali, zatim je situaciju shvatio ozbiljno i ponadao se da mu je pauk „Parking servisa“ odneo automobil na Bulevaru Mihajla Pupina. Međutim, kada je proverio sa ovim javnim preduzećem i shvatio da nemaju nikakve informacije, bilo mu je jasno da mu je automobil ukraden. Radanović je brzo otišao u MUP na Novom Beogradu i prijavio nestanak vozila.

Tragom ove informacije pozvali smo Radanovića, koji je bio iznenađen našim saznanjem. On nije želeo ni da demantuje, a ni da potvrdi naša saznanja, već je bio zatečen pitanjem, tvrdeći da trenutno ima šta da vozi. Ipak, nije želeo da navede koji automobil trenutno koristi.

– Ko vam je to rekao? Nemam komentar – rekao je pevač i ostao pri svome da neće da kaže ni reč više na tu temu.

Pošto nije želeo da govori više na ovu temu, nismo uspeli da saznamo da li Radanović ima osiguranje i da li će mu šteta biti nadoknađena u slučaju da policija ne uspe da pronađe vozilo i lopova.

Izvor navodi da je pevač u policijsku stanicu stigao potpuno unezveren i besan što je doživeo da mu neko ukrade automobil, za čiju je kupovinu mesecima skupljao novac. Nažalost, kako dodaje izvor Kurira, na mestu gde je pevačevo vozilo bilo parkirano ne postoje sigurnosne kamere, što su lopovi verovatno iskoristili. Sloba se u stanici policije raspitivao kako funkcioniše potraga za ukradenim vozilima i koja je verovatnoća da mu policija uskoro pronađe skupoceni automobil.

Inače, pre tri godine Radanoviću je auto-mafija obila automobil na parkingu, ali tada nisu odneli ništa.


.

.

.

.

espreso.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime