Početna Showbiz Severina prijetila direktorici škole?

Severina prijetila direktorici škole?

Direktorica škole se obratila policiji

Nove nevolje navodno su opet pomutile ionako narušen odnos na relaciji pjevačice i školskih zaposlenika u odgojno-obrazovnoj instituciji koju pohađa Aleksandar, sin Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića.

Kako piše 24sata, direktorica škole policiji je prijavila prijetnje koje joj je, tvrde u školi, uputila gospođa Kojić. No, nije samo Severina rasplamsala strasti na ulazu u školu nego se u priču, kako doznajemo, upetljao i njen suprug Igor Kojić.

Navodno je do incidenta došlo kad je pjevačica sa suprugom stigla pred školu i poslala Igora po sina. Baš kao i u oktobru, zaposlenici škole su navodno insistirali da po dječaka dođe majka koja je navedena na listi ljudi koji ga mogu izvesti iz škole, dok gospodin Kojić nije. To se nije dopalo Severini pa je navodno vrijeđala zaposlenike škole, posebno prijeteći direktorici.

Ona je Severinine riječi shvatila ozbiljno i o svemu obavijestila policiju.

Nedugo zatim iz škole su pjevačicu prijavili zbog zanemarivanja djeteta, a sud je privremeno donio odluku da dječak živi s ocem do završetka sudskog spora za skrbništvo nad maloljetnikom koji traje već pet godina.


.

.

.

.

avaz.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime