Početna Showbiz NOVI RAT NA ESTRADI?! ZORICA OPLELA PO ACI PEJOVIĆU: Voli samo PARE...

NOVI RAT NA ESTRADI?! ZORICA OPLELA PO ACI PEJOVIĆU: Voli samo PARE i KREM DRUŠTVO! A onda POTKAČILA Lukasa (VIDEO)

Zorica Marković progovorila je o svom kolegi Acu Pejoviću, a onda se dotakla i Ace Lukasa.

Naime, Markovićeva nije mogla da poredi kolegin rad sa mnogobrojnim pevačima sevdaha poput Tome Zdravkovića, ali i aktuelnim pevačima, koji po njenom mišljenju, odlično pevaju ovaj muzički žanr.

“Kad su nesrećni u životu (pevači), imaju oni para ne sumnjam, ali kada imaju tužan život, kada su stvarno nesrećni i imaju nekoga zbog koga pate, tada mogu da opravdam njihov repertoar i sve te tužne pesme koje pevaju, jer doživljavaju i preživljavaju. Ali neko ko je hladan kao led, ko rođenu ženu ili muža ne voli i ne poštuje, to ne mogu da razumem, a pevaju ovakve pesme, sve je trgovina. Neko peva iz duše, ne zbog para, samim tim pogađa ljude. U ovom slučaju to kod Aca Pejovića nije, jer čovek toliko voli sebe i pare, tompus i viski i krem društvo. Mrtve stvari i bogatstvo, samo je provalio foru. Ja sam dobra sa njim, nikad se nismo zamerili, ali, govorila je Markovićeva o kolegi sa estrade pa dodala:

“Dok ovaj ludi Lukas, on živi taj život, zato i prolazi. Bili su najbolji drugari, zato su se razj*bali”, rekla je Zorica.


.

.

.

.

.

Kurir.rs. Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jeftić, Damir Dervišagić

18 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime