Početna Rijaliti LUNA ĐOGANI NE MOŽE BEZ RIJALITIJA! Kad je zakoračila u Zadrugu, Marko...

LUNA ĐOGANI NE MOŽE BEZ RIJALITIJA! Kad je zakoračila u Zadrugu, Marko Miljković joj rekao samo 3 RIJEČI (VIDEO)

Luna Đogani, bivša pobednica Zadruge, ponovo je ušla je u rijaliti, a najviše joj se obradovao tata Gagi, dok njen bivši dečko Marko Miljković nije mogao da veruje da je opet odlučila da dođe u Imaginarijum.

Luna je pre ulaska otkrila da joj neće biti svejedno kad vidi Marka i da još gaji emocije prema njemu, takođe je prokomentarisala Miljkovićeve reči da još nije ravnodušan prema njoj i da nije spreman da započne novu romansu.

“Ja sam bila u sličnoj situaciju prošle godine. Ušla sam sa nerazjašnjenim osećanjima. Svaki kutak me je podsećao na Slobu, razumem kako je Marku sada”, rekla je Luna

“Ne bih ulazila da nisam spremna. Definitivno ovog puta neću biti ona Luna koja je otvorena sto posto. Biću ono što jesam, nikome neću dozvoliti da me ponižava. Ja sam zvezda “Zadruge” tako ću se i ponašati. Svakog ću postaviti tamo gde mu je mesto”.

Kako je Luna kročila u Belu kuću dočekao ju je otac Gagi Đogani koji je zamalo zaplakao kada ju je ugledao. Marko Miljković je bio u šoku, pa je neko vreme proveo ispred Bele kuće, dok se Luna pozdravljala sa zadrugarima. U jednom trenutku, Đoganijeva je rekla da je gost, te se neće takmičiti sa ostaim ukućanima za nagradu.

“Srce moje, dobro došla”, obradovao se Gagi.

“Ti nisi normalna”, rekao je Marko nakon što ju je zagrlio.


.

.

.

.

.

kurir.rs

11 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime