Početna Senzacija INFO Novosti STRAVA NA AUTOPUTU: NISU VJEROVALI DA JE NEKO PREŽIVIO U OLUPINI

STRAVA NA AUTOPUTU: NISU VJEROVALI DA JE NEKO PREŽIVIO U OLUPINI

U subotu su se na autoputu A3 kod Slavonskog Broda sudarili kamion i automobil. Kamion srbijanskih registracija probio je dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti i udario u auto hrvatskih registracija u kojem je bilo dvoje ljudi, koji su teško ozlijeđeni.

Saobraćaj je prekinut, a vozači koji su prvi pritekli u pomoć ozlijeđenima iz Passata nisu mogli vjerovati da je netko u tom autu živ. Hitno su prevezeni u bolnicu u Slavonski Brod.

U bolnicu su primljeni muškarac i žena imaju teške tjelesne ozljede. Nad njima se provodi intenzivno liječenje, što uključuje i moguće kirurške intervencije – rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj Opće bolnice Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu.

Policija je objavila detalje nesreće:

Vozač kamion (27), državljanin Srbije, vozio je južnom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka. Pukla mu guma, izgubio je kontrolu nad kamionom i probio zaštitnu ogradu. Prešao je na suprotnu stranu autoceste gdje je udario u Passat u kojem su bili hrvatski državljani, muškarac (53) koji je vozio i 30-godišnja suvozačica. Teško su ozlijeđeni i zadržani u bolnici, objavila je policija.
Promet je sjevernim kolničkim trakom u smjeru Zagreba bio zaustavljen na više od dva sata, a nastala je kilometarska kolona.

hayat.ba

4 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime