Početna Showbiz Buba Corelli prvi put progovorio o hapšenju zbog nedozvoljenih supstanci i svađi...

Buba Corelli prvi put progovorio o hapšenju zbog nedozvoljenih supstanci i svađi sa Jalom Bratom!

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, krajem prošle godine je osuđen na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih dr.ga, zbog čega je već i bio u pritvoru od juna 2015. do februara 2016. godine, a u izrečenu kaznu uračunaće se vrijeme provedeno u pritvoru.

Popularni reper prepoznatljiv po svom muzičkom stilu, zahvaljujući kom je preko noći postao regionalni uzor mladim naraštajima, na ovu temu se nije oglašavao, a sada je ekskluzivno za Nova.rs priznao:

“Osuđen jesam, ali ne vjerujte svemu što se piše u medijima. Pogrešno vrijeme, pogrešno mjesto, ali ispao sam dobar drug svim svojima drugovima i pokazao obraz”, rekao je Hodžić, a onda kratko prokomentarisao i da mu ovaj događaj nije uticao na karijeru.

Buba Corelli se u razgovoru osvrnuo i na saradnju sa Jasminom Fazlićem, poznatijim kao Jalom Bratom.

“Mi smo neko ko je radom sve postigao, a za uspjeh nas dvojice zaslužni smo svi ekipno iz produkcije “Imperia”. Nas dvojicu ništa poslovno ne može da rastavi, niti će se to ikad desiti. Čak ni ne razmišljamo o solo karijeri. Naravno da je dolazilo do sukoba među nama, jer ko radi, taj i griješi. Svađe su sastavni dio posla. Slava i novac nas nisu promijenili. Poštujemo se kao i prije i poštujemo sve, a posebno svoje fanove, ali priznajemo da pare najviše trošimo na garderobu, spotove i odmore.”

Buba Corelli naglašava da se nikada nije vodio time šta će ko da kaže. On dodatno objašnjava da je zbog razvoja interneta mladima danas sve dostupno, te da njegova muzika ne utiče negativno na mlade, iako je zbog svojih tekstova često kritikovan.

“Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sve što je kompjuterski je budućnost, kao i autotjun. Ovo je brzo vrijeme, svima je sve dostupno na internetu i zašto bismo Jala i ja bili krivi za to. Ma, to je njihov problem. Ne znam čak ni ko su ti neki ljudi, ali zakon je zakon. Sve što je zakonom dozvoljeno ja poštujem. Što se tiče loših komentara, rekao bih da uspjeh smeta, i to ne samo naš nego svačiji. Samo onaj ko je u momentu uspješan, uvijek smeta. Mi smo reperi. Ostajemo stara škola, tako da nećemo ni duete sa nekim narodnjacima. Moguće je da će i naše pjesme postati “evergrinovi””, zaključio je reper.

.

.

Izvor: Nova.rs

5 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime