Početna Intervju KATARINA GRUJIĆ: Dede milioneri razvlače neke pjevačice po jahtama

KATARINA GRUJIĆ: Dede milioneri razvlače neke pjevačice po jahtama

Prepoznaće se one same. A ja nemam šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi, kaže jedna od najangažovanijih zvijezda „Granda“

Katarina Grujić ovih dana ima pune ruke posla. Otkako je objavila pjesmu „Muška kurva“, ne staje. Promoviše ovu baladu i svakog vikenda nastupa. U intervjuu za srbijanski Kurir Stars jedna od najtraženijih zvijezda „Granda“ priča o svojoj karijeri, odrastanju okružena luksuzom i otkriva na šta su sve spremne njene kolegice zarad novca.

Ovih dana puniš novine što zbog nove pjesme „Muška kurva“, što zbog navaletnog udvarača koji te nedjeljama već obasipa skupim poklonima.

– Meni retrogradni Merkur ne može ništa! (smijeh) Svaki trud i ulaganje se nagradi i isplati! Presrećna sam što je pjesma izazvala pravi bum, a ovo i jeste jedna teška balada sa tako jakim riječima i porukom svim prevarenim ženama, možda i najteža pjesma u mojoj karijeri. A što se tiče poklona i udvarača, pa svakoj normalnoj ženi to prija, s tim što mene tako nešto ne može da fascinira.

Da li si saznala ko je osoba koja se toliko trudi oko tebe. Kažu da je jedan mladi i zgodni košarkaš koji igra u inostranstvu?
– To ne znam! Stalno je uz 1.001 ružu i šampanjce stizala posjetnica s lepim porukama, ali bez potpisa. No, uvijek je u desnom uglu stajala nacrtana lopta sa srcem. Mediji su protumačili to kao potpis jednog košarkaša! U svakom slučaju, u pitanju je uporan neki mladić

Nego, da budemo konkretni, jesi li ti u svom životu imala mušku kurvu?

– Pjesma ima autobiografskih delova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pjesmi danas može da se poveže sa svakom drugom djevojkom. Mnoge su doživjele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pjesma nosi snažnu emociju i poruku: ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vrijeđa.

Priča se za neke tvoje kolegice da vole oženjene. Da li tebe privlače takvi muškarci?

– Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvijek budite jedine i najbolje!

Da li si nekada imala nepristojne ponude? Tipa da te pojedina starija bogata gospoda zovu na jahte?

– Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i cijeli život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvijek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade djevojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pjevačice i nazovipjevačice. Ako je to njima lijepo i isplati im se, meni nije.

Na koga tačno misliš i kakvu poruku imaš za njih?

– Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

Imaš li dečka? Priča se da ti je posljednji ostao dužan neke pare?

– Nemam dečka, a i ako hoćete iskreno, bolje da meni duguju, nego ja njima! Ja svakoga mogu da pogledam u oči i mirno uveče legnem u krevet.

Da li se kaješ što si stavila silikone u grudi?

– Ne, mislim da svaka mlada djevojka treba da koriguje neke svoje nedostatke ukoliko će je to učiniti srećnim. Ja sam u skladu sa svojom visinom i građom odradila srazmjernu korekciju grudi, nisam stavila balone.

Kako komentarišeš priče da je Teodora Dzehferović u vezi sa tvojim bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem?

– Nemam pojma da su zajedno, nemam vremena da pratim dešavanja sa javne scene jer dosta radim, a u pauzama gledam da svaki trenutak posvetim porodici i sebi. A tek ne pratim niti me zanimaju životi mojih bivših. Ali ako vi kažete da jesu, onda im želim svu sreću! Teodora je baš simpatična djevojka.


.

.

.

.

expresstabloid.ba

36 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime