Početna Showbiz ANA OSTAVILA CRNOGORCA ZBOG KORAĆEVE? Nije joj bilo nimalo lako kada je...

ANA OSTAVILA CRNOGORCA ZBOG KORAĆEVE? Nije joj bilo nimalo lako kada je saznala za ovo

Posebno ju je “pecnulo” to što je Boško Bukvić prije nekoliko godina, kako se navodi, bio u šemi sa zadrugarkom Anom Korać

Ana Nikolić navodno je riješila da ostavi dečka koji joj je mjenjao bravu na vratima pošto je saznala za njegove afere prije nje, koje joj se ni najmanje nisu dopadale. Posebno ju je “pecnulo” to što je Boško Bukvić prije nekoliko godina, kako se navodi, bio u šemi sa zadrugarkom Anom Korać.

-Boško je pokušavao da joj objasni kako je Koraćeva za njega prošlost, te da mu ona nikada nije ni značila, međutim, Ana je poludjela zbog toga što je ikada sebi dozvolilo da bude sa jednom starletom. Najteže joj je pala činjenica da za ovu informaciju nije čula od njega, već od ljudi koji samo žele navodno da joj naude – rekao je izvor koji tvrdi da je Nikolićevoj ovo bila inicijalna kapisla da prekine svaki odnos sa njim.

-Ana je nakon razvoda od Raste i te kako vodila računa o tome sa kim se viđa. Nije željela da njeni muškarci imaju ružnu prošlost jer bi time sebe dovela u situaciju da joj bivši muž spočitava sa kakvim momcima provodi vrijeme, te da na taj način ugrožava i njihovu kćerkicu. Upravo zbog toga, ona je odlučila da ostavi Boška. Smetale su joj mnoge priče koje je čula o njemu, ali ovu za Anu Korać je najteže podnijela – navodi izvor.

Podsjetimo, Ana je navodno prije dva mjeseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom, a doskorašnjeg izabranika upoznala je prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata. Naime, Anin sada već bivši dečko vlasnik je firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnostih vrata.


.

.

.

.

,

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime