Početna Rijaliti DRAGANA MITAR JE HTJELA DA U*IJE POZNATU STARLETU! Siniša je šutnuo zbog...

DRAGANA MITAR JE HTJELA DA U*IJE POZNATU STARLETU! Siniša je šutnuo zbog nje, a jezivi detalji LEDE KRV U ŽILAMA

Modelsica je držala muža na kratkom lancu

Učesnica rijalitija “Zadruga 3” Dragana Mitar pretila je pevačici S*ksi Sandri Valterović jer je njen muž Siniša Dragutinović odlepio za njom i hteo je da je ostavi zbog nje.

Modelsica je držala muža na kratkom lancu, uživala je u njegovim parama i čuvala ga je samo za sebe. Znala je da je on rudnik zlata i da svakoga časa može da ga otme neka druga, zgodnija i atraktivnija. Bezmalo puta je tukla neke devojke jer su prilazile Siniši, a da ne pričamo o pretnjama koje im je upućivala. Malo je falilo da pevačica izvuče deblji kraj, ali kada je Dragana shvatila da ova zna svašta o njoj, samo se povukla.

– Siniša nije znao za druge osim za Mitrovljevu, ona je njemu bila centar sveta. Broj jedan u svakom smislu te reči. Skidao joj je zvezde sa neba, kupovao sve što je želela. Onda je jednog dana u gradu na kafi zapazio atraktivnu pevačicu S*ksi Sandru i nije mogao da skine pogled sa nje. Nije znao ni čime se bavi, samo je znao da ga opasno loži ta sitna devojka. Ubrzo su mu prijatelji pomogli da je nađe na Instagramu, a došao je i do njenog broja. Počeo je da je obasipa porukama, ali samo kada Dragana nije pored njega. Kada je ona jednog momenta videla poruke, a tek kada je shvatila da je odlepio za pevačicom, poludela je od besa. – Mamu joj je*em malu, k*rvinsku, ima da je odrobijam. Ima da je skratim za glavu kada je budem našla. Sandrica će da bude spakovana u gepek i bačena negde na Avali u pola noći, pa nek crkne od straha – zapretila je ona tada – kaže izvor rijalitija.

Dragana je skovala plan kako da dođe do Sandre. Htela je da joj naudi, da je prebije nasmrt. Saznala je gde živi, šunjala se maskirana oko njene zgrade ne bi li je srela. Nakon nekoliko večeri stražarenja, njih dve su se srele oči u oči.

– Gde si ti, mala dro*o što gledaš tuđe muževe. Hoćeš sada da ti polomim sve zube? Nisi svesna sa kim imaš posla, je*em li ti k*rvinsko poreklo – psovala je Dragana na sav glas.

Sandra je bila prestravljena, izbezumljena i uplašena. Počele su da se guraju i šamaraju. Nije se znalo ko koga čupa i vuče. Komšije su počele da izlaze na prozore, što je uplašilo Draganu da će zvati policiju. Pokušala je da pobegne, ali ju je Sandra tada udarila nogom u leđa i ona je pala na beton.

– Da ti nije palo na pamet da mi reč kažeš jer znam one sa kojima si bila za pare. Idi čuvaj svoje dete i okani se mene – rekla joj je Sandra, koja je ostavila Draganu da leži povređena na betonu.

Kako dalje tvrde isti sagovornici, ona se jedva podigla, imala je opasne povrede leđa i kolena. Posle je molila Sandru preko poruka da joj oprosti i da nikome ne priča ono što o njoj zna, završava izvor Rijalitija.

Pevačica Seksi Sandra je donekle i potvrdila našu priču, ali nije želela da ulazi u detalje.

– Istina je da smo Dragana i ja imale incident i da je imala pik na mene. Bila je ljubomorna, ali bez razloga. Pretila mi je, ali ja sam je sasekla činjenicama – rekla je Sandra za Rijaliti, dok Siniša nije hteo da odgovori na naše pozive i poruke.


.

.

.

.

espreso.rs

4 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime