Početna Showbiz U FORMI I U ŠESTOJ DECENIJI: Aleksandar Milić Mili oduševio idealnom građom...

U FORMI I U ŠESTOJ DECENIJI: Aleksandar Milić Mili oduševio idealnom građom i mišićima

Da redovno trenira i vodi zdrav život Mili redovno pokazuje na Instagramu, a kada se pogledaju njegovi snimci malo ko bi mu stao na crtu

Osnivač “Miligrama” i najpoznatiji kompozitor na ovim prostorima Aleksandar Milić Mili napunio je 29. januara 51 godinu, a godine se nikako ne vide na njegovom tijelu. To je, svakako, rezultat disciplinovanih treninga, a već je i poznato u koliko je dobroj formi i koliko vodi računa o fizičkom izgledu.

Da redovno trenira i vodi zdrav život Mili redovno pokazuje na Instagramu, a kada se pogledaju njegovi snimci malo ko bi mu stao na crtu.

Naročito kada je reč o ljetnjim danima, tokom kojih je Mili redovno objavljivao slike sa jahte ili plaže, sa prezgodnom suprugom čiji izgled već dugo unazad mnogi komentarišu. Nina je inače bivša manekenka, a njih dvoje jedan su od najzgodnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

View this post on Instagram

Moja je bolja😃😃

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

Na idealnoj građi i mišićima kompozitoru mogu pozavidjeti mnogi sa domaće javne scene, pa čak i oni duplo mlađi. A u prilog tome ide i podatak da je bio gimnastičar i prvak države na razboju.

Inače, par ima dvoje djece, kćerku i sina.

“Ti si multipraktik”, “Bravo, brate”, “Da li je realno da ovako izgledaš?”, “Mili, baš nabijaš komplekse ovim momcima”, neki su od komentara na Milijeve slike i snimke sa treninga.

Pogledajte novi snimak koji je pravi izazov i za mlade momke:

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime