Početna Showbiz SEVERINA SE ODREKLA VJENČANOG PREZIMENA, OTKRIVENO I ZAŠTO: Postoji 1 JAK RAZLOG...

SEVERINA SE ODREKLA VJENČANOG PREZIMENA, OTKRIVENO I ZAŠTO: Postoji 1 JAK RAZLOG zbog čega više NEĆE BITI KOJIĆ!

Marketinški stručnjaci tvrde da je Severina izgradila ime i pre nego što se udala. Karijeru je započela 90-ih, pa smatraju kako nema potrebe da u karijeri koristi prezime supruga, bivšeg fudbalera Igora Kojića

Čest je slučaj da uspešne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje devojačko prezime jer je to dio njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi Bojan Bernik, izvršni direktor marketinške agencije Morgan Grey.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

– Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno – objašnjava marketinški stručnjak.

Isto mišljenje ima i splitski estradni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Uprkos tome što ju prati čak milion i 200.000 fanova, pevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentariše fotografije.

Severinini obožavatelji smatraju kako među supružnicima nema većih trzavica te kako je micanje prezimena samo deo njenog imidža pošto je već kao tinejdžerka počela karijeru pod imenom ‘Severina’.

View this post on Instagram

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”… prošla je vječnost dok oni “skijaju”… Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla – nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto… Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, Severina je nekoliko puta na društvenim mrežama naglasila koliko ima dobar odnos sa svekrom i svekrvom. Pevačica je u Beogradu pozirala s njima čime se ‘pohvalila’ na društvenoj mreži.

– Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svetu… Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! – napisala je Seve na društvenoj mreži.


.

.

(Espreso.rs/24hr)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime