Početna Showbiz MILJANA OTKRILA TAJNU KARIĆA I KIJE! Stefan je opalio Kockarevu, pričala je...

MILJANA OTKRILA TAJNU KARIĆA I KIJE! Stefan je opalio Kockarevu, pričala je da mu je samo 11 CM

Miljana Kulić nije mogla da se pomiri sa činjenicom da joj je ovonedeljni vođa Stefan Karić dao najmanji budžet, pa ga je napala i iznela šokantne detalje vezane za njega i Kiju Kockar.

Naime, Nišlijka je već nekoliko dana kivna na Karića, a nakon što je dobila samo 500 dinara budžeta od njega, odlučila je da mu se suprotstavi onako kako samo ona ume, pa je iznela sve što zna o njegovoj aferi sa Kijom.

Miljana: Odradio si je napolju. Meni je priznao da je bio sa Kijom Kockar i da je imao nešto s njom. Nije hteo da kaže direktno, ali se smeškao kulovski i, kao, ne pričam šta sam radio sa bivšom. Sve je rekao. Ljakse jedan. Ne pričaju džabe da ti je kita 11 centimetara.

Karić: Debela, tebe boli Kija! Ti si debela tigrica. Nikad nećeš biti kao ona. Veliki pozdrav za Kiju.

Miljana: Što se tiče Stefana, sve mi je rekao što mi je rekao one večeri, kada sam htela da priđem u njegov krevet. Pun je mržnje. Ja sam oduvek sumnjala, videla sam da je u čoporu, svako pokaže pravo lice. Ja sam mu rekla, biće mi potrčko narednih sedam dana, videćete kakve stvari će raditi.

Stefan: Ja sam rekao da ona nikome ovde ne može da bude prijatelj jer igra rijaliti. Dao sam joj najmanji da bih dokazao da joj se ne šlihtam. Ja ne znam ni ko si, ni šta si, ni da li si muško, ni da li si žensko.

Podsećamo da se Stefan u “Zadruzi 3” sam izlanuo i priznao da je bio sa Kijom. Naime, kada su ga svi osudili da flertuje sa Dalilom Dragojević, on je rekao:

– Dalila će da kaže da se ja izvlačim iz situacije, samo mi to treba u životu, da budem sa udatom ženom. Te udate s kojima sam bio su bile u razvodu, a ne ovako u braku, kao što je ona sa Dejanom.


.

.

.

.

(Espreso.rs)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime