Početna Rijaliti DRAGANA MIRKOVIĆ JE REKLA NJOJ DA ĆE BITI MUZIČKA ZVIJEZDA! A, onda...

DRAGANA MIRKOVIĆ JE REKLA NJOJ DA ĆE BITI MUZIČKA ZVIJEZDA! A, onda je ušla u ZADRUGU i pokazala SVE samo ne pjevanje

Pažnju publike privlačila je i na do sada održanim “Zadrugovizijama”

Atraktivna Kragujevčanka Miona Jovanović uselila se u “Zadrugu” 6. septembra prošle godine i od tada ne prestaje da intrigira kako javnost, tako i svoje cimere u Beloj kući.

Ova mlada učesnica “Zadruge” izdvojila se kao neko ko se ne libi da bez dlake na jeziku iskaže svoj stav i mišljenje o svim gorućim temama, zbog čega neretko ulazi u rasprave s neistomišljenicima kojima ipak ne polazi za rukom da joj poljujaju mir i samopouzdanje.

Proteklih meseci mnogo se govorilo i o njenim simpatijama prema određenim zadrugarima, a u poslednje vreme šuška se da je bacila oko na markantnog Stefana Karića, koji se dopao brojnim devojkama u “Zadruzi”. Takođe, od septembra se polemiše i o njenom prijateljstvu s Miroslavom Mimom Živković koju je, posle brojnih scena koje joj je priredila i ružnih stvari koje joj je izrekla, ovaj put, čini se, defintivno precrtala i na njihovo druženje stavila tačku.

Pažnju publike privlačila je i na do sada održanim “Zadrugovizijama”, gde je pokazala svoje raskošne glasovne mogućnosti, a publika ju je pre rijalitija upoznala u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezde”, 2016. godine.

Miona se od tada nije mnogo promenila, a tada je, sa svojih 16 godina, uspela da pobre pozitivne komentare na račun svog talenta i pevanja od strane članova stručnog žirija. Jedan od njenih nastupa posebno se dopao folk zvezdi Dragani Mirković, koja joj je dala podršku i pohvalila njeno pevanje, čega se možete prisetiti u nastavku:


.

.

.

(Espreso.rs / Pink.rs)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime