Početna Showbiz PROŠLO JE GODINU DANA OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Udovica Goca neutješna, ne...

PROŠLO JE GODINU DANA OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Udovica Goca neutješna, ne skida crninu za kraljem narodne muzike (Video)

Porodica Šabana Šaulića okupila se danas te održala godišnji pomen preminulom pevaču, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Udovica Goca bila je u crnini, a došla je zajedno da naslednicima Ildom, Sanelom, Mihajlom i njihovim supružnicima.

U jednom trenutku je i zaplakala. Tuga za Šabanom je ne napušta. Osim porodice, došli su i Zorica Brunclik i Kemiš, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Steva Simeunović, kao i Emir Habibović.


.

.

.

.

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, 17. februara 2019, a sahranjen je 22. tog meseca uz svoju pesmu “Ne plači, dušo” koju su na harmonikama odsvirali Aleksandar Sofronijević, Miša Mijatović, Mirko Kodić, Zoran Jovanović i Borko Radivojević.

Na večni počinak pored porodice ispratilo ga je oko 7.000 ljudi. Kratak, ali tužan govor održao je Šaulićev sin Mihajlo, koji se u ime porodice oprostio od oca.

“Hvala što ste došli da ispratite našeg oca, muža, dedu, prijatelja i kuma. Dokle god je njegove muzike, on će živeti s nama. Vi ste proveli više vremena s njim, možda ste ga bolje i znali. Moj otac danas nije otišao, dok je god njegove muzike, on će živeti s nama. Neka mu je slava”, rekao je tada Mihajlo.

Kurir.rs, M.G/I. Ercegovčević/Foto: Kurir TV, Dragana Udovičić

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime