Početna Showbiz PJEVAČEVA BIVŠA LJUBAVNICA NIJE BIRALA RIJEČI! Nisam njegova jedina žrtva, igra je...

PJEVAČEVA BIVŠA LJUBAVNICA NIJE BIRALA RIJEČI! Nisam njegova jedina žrtva, igra je gotova, ovo je HALIDOV KRAJ?!

Sonja Bašić, koja tvrdi da ju je pevač Halid Muslimović brutalno pretukao krajem jula 2018. godine i koja se još sudi sa njim, otkriva da ona nije njegova jedina žrtva te da će uskoro “istina izaći na videlo”. Navodno, ona je ove nedelje dok je bila u poseti Beogradu otvoreno progovorila o problemima sa kojima se suočava zbog Halida, te istakla da bi sa sledećim ročištem moglo biti završeno suđenje.

“Po mom mišljenju, sud bi trebalo da završi na sledećem ročištu, čiji datum još nije tačno utvrđen. Halid ima prava na svog veštaka, ali tu nema šta da se veštači, nema dokaza u njegovim lažnim pričama o mom navodnom pijanstvu”, počela je ona: “Dva svedoka koje je Halid potplatio izbačena su iz prethodnog ročišta. Jedan od njih bio je u zatvoru za silovanje, lažno svedočenje, a drugi nije bio u zemlju tog dana kada se dogodio incident, što je sud i utvrdio. Inače, ovaj drugi je igrao na dva fronta, čak mi se i udvarao preko društvenih mreža, pa kad nije dobio to što je hteo, došao je lažno da svedoči”, priča Sonja i dodaje:

“Halidova igra je gotova, ovo je njegov kraj. Mnogo tužbi i predmeta su predati, nove žrtve su se prijavile, a ja uskoro otkrivam spisak sa imenima”, istakla je ona i napomenula da će njen advokat “uskoro o tome u javnosti”: “Sada radim s njim o konzulu i zatvaranju dijaspore.”

Sonja takođe nije birala reči kada je njen bivši ljubavnik u pitanju, pa ga je optužila i za manipulaciju i pranje novca.

“Ovaj čovek je zlo. Upotrebljava svoj status, bavi se manipulacijama i pranjem novca. Halid time uništava tuđe živote i decu, dok svoju familiju takođe uvlači u sve ovo. Oni igraju istu igru kao i on”, kaže bivša ljubavnica i dodaje: “Neka vraća ljudima pare, jer je on prevarant. I bolje mu je da ne kupuje sebi novu garderobu jer srama nema, pa i dalje nosi ono što je tuđim novcem kupljeno i nek obuče ono u čemu je počeo. Tako ću mu vratiti, na veliko 0-0”, zaključila je, navodi se, ona.


.

.

.

.

Kurir.rs/S.Telegraf/Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime