Početna Showbiz DAO 2.500 EVRA MAKROU DA IMA ODNOS SA RADOM MANOJLOVIĆ! Uslijedila PREVARA...

DAO 2.500 EVRA MAKROU DA IMA ODNOS SA RADOM MANOJLOVIĆ! Uslijedila PREVARA VIJEKA!

Da nije smešno, bilo bi za plakanje.

Mladić iz Republike Srpske, sin uglednog biznismena, uzalud je platio 2.500 evra u kešu i dao više od 1.000 evra za ruže kako bi proveo veče sa pevačicom Radmilom Manojlović.

Iako Rada nema nikakve veze sa elitnom p*ostitucijom, ovom biznismenu, koji im je inače redovan klijent, makroi nedavno uhapšene kriminalne grupe obećali su ni manje, ni više, nego popularnu pevačicu! Umesto estradne zvezde, doveli su mu devojku za koju su rekli da se zove Rada i mladić je tada shvatio da je prevaren.

View this post on Instagram

Sto te ne ubije, to te ojaca 🦁

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i celog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina devojaka.

– Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate devojke iz sveta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali devojke koje bi ličile na one naručene.

Naravno, znale bi se kao i one iz “kataloga” – priča izvor upućen u tržište srpske prostitucije.

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Sagovornik kao primer navodi slučaj imućnog mladića iz Banjaluke.

– On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cenu kad su u pitanju devojke. Otac mu je uspešni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu nameste neku popularnu pevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare. – priča izvor i objašnjava.


.

.

.

.

(Espreso.rs/Kurir)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime