Početna Rijaliti Stigla je karma: Dragana Mitar plače kao kiša! Edis Fetić neće ni...

Stigla je karma: Dragana Mitar plače kao kiša! Edis Fetić neće ni da je pogleda!

Dragana Mitar rasplakala se zbog ljubavnika Edisa Fetića i priznala da sa njim cijeli dan nije razgovarala. Ona je otišla kod Drveta mudrosti i ispričala šta je muči.

“Poslije klipova mi je rekao neke stvari koje nisam željela da komentarišem, sve mi se skupilo. Nemam sa kim da popričam, možda me Mića razumije djelimično i to je to. Možda ću da pokušam sa njim malo da popričam, osamila sam. A da trčim za nekim, ne pada mi na pamet”, rekla je Dragana, pa nastavila:

“Dovodim u pitanje da li me uopšte i voli. Bila sam prinuđena da budem u tom krevetu, nemam gdje da se osamim. On mi je rekao da sam problem jer smo se dogovorili da nećemo da komentarišemo situacije za stolom. Mene je iznerviralo Miljkovićevo vrijeđenja, ja sam tu reagovala, njemu je zasmetalo, rekao je kako da branim neodbranjivo. Jutros samo službeno pričamo.”

“Marko nije problem, za mene je on loša osoba, ne želim kontakt sa njim. Ja ne znam na kom jeziku da pričam, on tjera nešto svoje. Kao da mi karma vraća. Ja ga ne prepoznajem. Gledajući njegove postupke i priču, ne znam”, rekla je Dragana i dodala da je Edis rekao da će ženu zbog nje ostaviti.

“Rekao je da će to da uradi, bio sa mnom ili ne bio. Ja sam rekla da neću to da forsiram. Valjda zna šta je normalno da se uradi. Vjerujem mu, ali ovim svađama, ne znam šta hoće da postigne. Ako osjeća nešto prema meni, zna šta treba da uradi”, rekla je Mitrova.

.

. . . . . . .

(Kurir)

2 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime