Početna Intervju MAJA BEROVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Progovorila o očevoj SMRTI, Luni Đogani, Jutjuberima i...

MAJA BEROVIĆ NIKAD ISKRENIJA! Progovorila o očevoj SMRTI, Luni Đogani, Jutjuberima i SUKOBU SA JALOM I BUBOM!

U razgovoru Maja je otkrila koliko ima istine u spekulacijama da njen album kasni zbog svađe s Džalom i Bubom, šta želi da ostvari u ovoj godini, ali i koliko joj nedostaje pokojni otac, kog je rano izgubila

Maja Berović važi za jednu od najuspešnijih pevačica sa domaće scene, a njena turneja „Pravo vreme“ proglašena je prošle godine za najuspešniju na Balkanu.

U razgovoru za „Alo!“ Maja je otkrila koliko ima istine u spekulacijama da njen album kasni zbog svađe s Džalom i Bubom, šta želi da ostvari u ovoj godini, ali i koliko joj nedostaje pokojni otac, kog je rano izgubila.

– Verujem da ću uspeti da ga završim do leta i da će tada konačno ugledati svetlost dana. Pesme su snimljene, ostaje samo da uradim spotove.

Da li je istina da nove pesme kasne zbog tvoje svađe sa Džalom i Bubom?

– Ne, nikada nismo imali problem niti neki sukob. Pojedini ljudi su to verovatno želeli, ali kada ste sigurni u prijateljstvo koje imate, tada do svađa i sukoba ne može da dođe.

Kako uspevaš da održiš „bratski“ odnos sa Džalom i Bubom? Da li imate nesuglasice i oko čega?

– Naš odnos je zaista bratski, a braća i sestre se ne svađaju. Kada snimamo, u potpunosti verujem autoru i producentu i poštujem njihove odluke. Ponekad ih možda nervira to što sam previše temeljna i želim da sve bude besprekorno, bez ijedne greške.

Kada je po tvom mišljenju „pravo vreme“ – za karijeru, brak, osnivanje porodice?

– Počela sam da pevam sa svega 14 godina i to je bio pravi izazov za mene. Bila sam nesigurna, ali vremenom sam gradila svoj put. Brak treba započeti onda kada su oba partnera svesna da je to nešto što iziskuje kompromise i razumevanje, a osnivanje porodice dešava se kada se steknu uslovi da dete izvedete na dobar put.

Da li ti je udobno i koliko se osećaš atraktivno u tome što nosiš?

– Jedni će vas hvaliti, drugi kritikovati. U slučaju da nisam izazvala nikakvu reakciju smatram da nešto onda nisam dobro uradila.

Šta misliš o jutjuberima kao pevačima? Koliko su kvalitetne njihove pesme u odnosu na vaše, da li smatraš da mogu jednako da „traju“?

– I to je jedna novina koja je kao muzički pravac došla sa Zapada. Nemam ništa protiv bavljenja bilo kojim poslom dok se to ne kosi s granicama pristojnog i kvalitetnog. Pustimo da vreme pokaže koliko će ko trajati. Svako ko nekome daje rok trajanja nije baš čist.

Turneja „Pravo vreme“ bila je najuspešnija na Balkanu. Kako planiraš to da nadmašiš?

– Poslovno, cilj mi je da novi album prođe fantastično, te da će to biti povod da organizujem još jednu turneju. Privatno, cilj mi je da prestanem da jedem slatkiše i da više treniram.

Koliko ti je teško što tvoj otac nije živ da vidi sav tvoj uspeh?

– Mnogo. Mislim da su to rane koje zauvek ostanu na srcu i koje su otvorene. Verujem da gore sve vidi i da je ponosan na mene.

Na Instagramu te prati skoro milion ljudi. Da li imaš osećaj odgovornosti?

– Apsolutno. Ne postavljam ništa što je degutantno i što utiče na odrastanje dece. Mislim da ne postoji stvar u svetu koja nije viđena ili prikazana negde. Dešava se da nešto što sam videla kod neke anonimne devojke ili strane pevačice uzmem kao osnovnu ideju, a onda je potom nadogradim svojom kreativnošću.

Šta misliš o Luni kao pevačici?

– Svako na svoj način vodi karijeru i plovi u svojim vodama. Želim joj sreću u ovom svetu.


.

.

.

.

.

espreso.rs

10 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime