Početna Showbiz TATIN PONOS! SAMO DA JE MUŠKO! Evo s kim je sve bila...

TATIN PONOS! SAMO DA JE MUŠKO! Evo s kim je sve bila Helena! Od rijaliti igrača, pjevača do TENISERA

reklama

Helena Topalović, ćerka follk pevača Milana Topalovića Topalka, fatalna je za poznate muškarce. Tata Topalko, koji je veoma vezan za ćerku, ne voli da komentariše mnogo o Heleninim izborima muškaraca, mnogo se i ne petlja. Poznata je i njegova izjava o budućem zetu.

“Tatin ponos! Samo da je muško”, jednom je rekao Topalko.

Helena se još 2012. godine upustila u emotivnu vezu sa tatinim kolegom Jocom Stefanovićem. Helena i Joca imali su podršku njenog tate, ali godinu dana kasnije rešili su da se raziđu.

Kako se pisalo, obaveze su ih odvojile. Joca je ima mnogo tezgi, a Helena je morala dosta da uči, pošto je tada pohađala školu.

Atraktivna ćerka pevača 2015. godine smuvala se, kako se pisalo, sa tadašnjim voditeljem Vladimirom Stanojevićem. To se dogodilo nekoliko meseci nakon njegovog skandala sa bivšom verenicom Ana Marijom Žujović. Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali i tukli. Nije ni bila dugog veka, posle samo sedam meseci rešili su da svako krene svojim putem.

Kao razlog raskida veze navodilo se to što je Sloba Heleni pronašao ljubavnu prepisku sa političarem i učesnikom “Parova”Aleksandrom Požgajem.

Samo nekoliko meseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvezdom “Granda” – Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik. Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

Heleni su izgleda dosadili pevači, pa je prešla na sportiste. Topalkova ćerka se već sedam meseci zabavlja sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom.


.

.

.

.

.

kurir.rs

reklama

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime