Početna Showbiz DONIJELI ODLUKU: Milica i Petar započinju zajednički život

DONIJELI ODLUKU: Milica i Petar započinju zajednički život

Pjevačici i glumcu plan je da zajednički život započnu za mjesec dana, najviše dva, a Milica će se preseliti kod Petra koji ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj djevojci

Milica Todorović i Petar Strugar do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo, a prema najnovijim navodima domaćih medija njih dvoje uskoro otpočinju zajednički život.

Pjevačici i glumcu plan je da zajednički život započnu za mjesec dana, najviše dva, a Milica će se preseliti kod Petra koji ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj djevojci.

– Njih dvoje su non-stop zajedno, i to od prvog dana kada su se upoznali. Pošto su oboje prethodno imali veze, naročito Milica, koja je s bivšim dečkom provela pet godina, prija im ovaj period najvećeg uzbuđenja i ne žele da ga propuste. Petar je pravi džentlmen, što se Milici izuzetno dopada, pažljiv je i ta ljubav postaje bezuslovna. Tako su se dogovorili da Milica pređe da živi kod njega, na šta su oboje potpuno spremni – rekao je izvor i dodao:

– Svjesni su da su oboje poznate ličnosti, zbog čega su pod pritiskom javnosti. To je još jedan od razloga što će početi da žive zajedno, jer će tako uživati veću slobodu. Plan im je da zajednički život započnu za mjesec dana, najviše dva. Prije toga Petar ima u planu da sredi i prilagodi stan svojoj novoj partnerki, pogotovo što treba da kupi još neke dijelove namještaja.

Milica je, kako se navodi, oduševljena ovom idejom.

– Njih dvoje su za ovo relativno kratko vrijeme veze uspjeli da odu na sva moguća mjesta. Osim što je Petar odveo u Crnu Goru, idu na večere, žurke, u bioskop, kod prijatelja. Takođe, Milica je bila oduševljena njegovom ljubavlju prema konjima – naveo je izvor.
Nakon što se preseli kod Petra, Milica ima u planu da izda svoj stan, a za preseljenje par planira da unajmi agenciju koja se time bavi.
– Njih dvoje po cijeli dan rade, posebno Milica, koja po nekoliko dana nedjeljno radi i cijelu noć. Zato su se dogovorili da iznajme agenciju koja, osim što prevozi stvari, prethodno ih i spakuje. To će Milici znatno olakšati ovu obavezu, jer ima mnogo garderobere i druge lične stvari za koje nema vremena da ih pakuje, što bi trajalo danima – naveo je sagovornik.


.

.

.

Izvor: Alo.rs.

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime