Početna Senzacija INFO Novosti Teška saobraćajna nesreća: Dva mladića poginula, dvojica teško povrijeđena

Teška saobraćajna nesreća: Dva mladića poginula, dvojica teško povrijeđena

Na licu mjesta su jezivi prizori, prelomljeno je ogromno stablo, a na sve strane su vidljivi krv i predmeti iz automobila

Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) iz Bosanske Gradiške smrtno su stradali. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav Kozomara (18) koji je teško povrijeđen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko Stevi (19).

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Bosanska Dubica – Bosanska Gradiška slijetanjem putničkog automobila Citroen Xsara s kolovoza. Nezvanično sazajemo da je vozač, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s puta, a potom je bočnom lijevom stranom udario u stablo.

Na licu mjesta su jezivi prizori, prelomljeno je ogromno stablo, a na sve strane su vidljivi krv i predmeti iz automobila.

– Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M.S. iz Gradiške i putnici u vozilu D.M. i M.Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M.K. i suvozač M.S. su zadobili tjelesne povrede – saopćila je PU Gradiška.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a o svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac u Banjoj Luci.


.

.

.

.

.

.

.

.

avaz.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime