Početna Showbiz PROCURILE STROGO ČUVANE STAVKE IZ PRESUDE: Sad je jasno zašto je SUD...

PROCURILE STROGO ČUVANE STAVKE IZ PRESUDE: Sad je jasno zašto je SUD PROTIV Severine i SVEGA ŠTO RADI DJETETU!

Samovolja: Sudija Tea Golub zaključila je da je Kojićka nemarna majka, koja sebe predstavlja u javnosti kao žrtvu, o čemu svedoči i incident kad je prevremeno uzela dete sa ekskurzije

Porodična drama Severine Kojić se danima ne smiruje nakon što je hrvatski sud odredio da njen sin Aleksandar živi sa ocem Milanom Popovićem.

Prema presudi zaključak sudije Tee Golub, koja vodi slučaj, jeste da je pevačica nemarna majka, koja kod sina izaziva stres, a sve da bi sebe prikazala kao žrtvu u javnosti.

Ovom zaključku prethodio je događaj od oktobra 2019, kada je Aleksandar bio na rekreativnoj nastavi u Novom Vindolskom, a kada je Seve na ličnu odgovornost došla da ga uzme bez reči objašnjenja.

– Škola izražava sumnju da majka svesno zanemaruje dečakove potrebe, jer je kratko obrazložila da je došla po dete prema uputstvu učiteljice, što je potpuna manipulacija činjenicama, pošto iz izveštaja koordinatorke iz Novog Vinodolskog proizlazi potpuno suprotno – da je majku pokušala da uveri da je dečak dobro raspoložen i da nisu primetili nikakve razloge za odlazak, te su je molili da dečaku dopusti ostanak. Majka prilikom preuzimanja deteta iz hotela nije lično došla na preuzimanje, već je sedela u autu, a u hotel je ušao njen suprug Igor Kojić, koji učiteljicama nije hteo da da konkretan odgovor na pitanje da li je majka s njim – stoji u presudi.

U nastavku piše da je, kada je ugledala sina, pevačica izašla iz automobila i zagrlila ga, ali da se nastavnicima nije obratila niti objasnila zašto dečak ide ranije kući. Sudija smatra da je Kojićka htela sina da dovede do nesigurnosti kako bi po svaku cenu sprečila da otac dođe po dete u školu kada ona nije u mogućnosti.

– Majka ne vodi računa o zaštiti prava deteta, opstruira proceduru koju sprovodi škola, te na taj način svog sina, kao i ostale učenike, stalno dovodi u stanje stresa, a i nepotrebnog emocionalnog pritiska, s kojim dečak nije u stanju da se nosi (kako je u više navrata uočeno u školi, o čemu je obavešten i centar za socijalni rad), a sve to samo da bi samu sebe prikazivala kao žrtvu pred očima i ušima medijskog prostora i šire javnosti – otkriva Kurir iz presude Tee Golub, gde još piše da Severina stalno tokom postupka tvrdila da je postupanje suda temeljeno isključivo na finansijskoj koristi od strane Popovića, koga je u javnosti predstavljala kao „beskrupuloznu osobu, jer je novac jedini jezik koji on razume“.

STAVKE IZ PRESUDE

*Severina i Milan nisu u kontaktu poslednjih pet godina
*Severina se više puta nije pridržavala rešenja suda u Zagrebu
*Ona nije izvršavala roditeljske dužnosti u odnosu na obrazovanje sina, nije odlazila na roditeljske sastanke, već sa školom komunicira putem advokata
*Odbijala je da vodi dete kod psihologa
*Propusti tokom vaspitanja deteta uočeni su u većoj meri kod nje
*Popović je konačan predlog i mišljenje CZSR prihvatio, dok Severina ističe da centar štiti samo Popovićeve interese, a na štetu deteta
*Severina se nije redovno odazivala na pozive suda
*Severina je Popovića optužila da je manipulator koji novcem kupuje sve što može da bi dete njemu pripalo

. . . . . . . . . . . . . . . .(Espreso.rs/Kurir)

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime