Početna Showbiz NEĆU DA BUDEM DIO TE BOLESNE IGRE! Siniša Dragutinović razvezao jezik: Ne...

NEĆU DA BUDEM DIO TE BOLESNE IGRE! Siniša Dragutinović razvezao jezik: Ne zanima ga žena, a ni NJENI RIJALITI ŠVALERI!

Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović, oglasio se pa prokomentarisao ljubavni trougao koji trese celo rijaliti imanje u Šimanovcima, ističući da ga ni žena ni njeni švaleri uopšte ne zanimaju.

Kako se navodi, on je naglasio i da nikako ne želi da bude “deo njihove bolesne igre”, te da je ovo poslednji put da se oglašava po pitanju ovoga.

“Već šest meseci ona mene uopšte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kim hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni švaleri ili šta su već, ne znam ni ja”, ispričao je Siniša, pa dodao:

“Ja sam ozbiljan čovek i neću da budem deo njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Verujte mi da je ovo poslednji put da bilo šta komentarišem vezano za dotičnu osobu”, zaključio je Dragutinović.

Podsetimo, Dragana je ranije pričala kako ju je Siniša psihički i fizički maltretirao, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom, pa ga je posle samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem.


.

.

.

.

.

.

Kurir.rs, M.G/SrpskiTelegraf/Foto: Printscreen, Facebook

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime