Početna Showbiz SELMA SE OGRADILA OD PRIJATELJSTVA SA ERMINOM, A ISPLIVAO ŠOK SNIMCI: Ovako...

SELMA SE OGRADILA OD PRIJATELJSTVA SA ERMINOM, A ISPLIVAO ŠOK SNIMCI: Ovako je pjevačica prije govorila o zadrugarki! VIDEO

Ermina Pašović govorila je o tome kako je dobra drugarica sa Selmom Bajrami, što je pevačica demantovala, a sada je isplivao snimak koji sve dokazuje.

Naime, Selma je rekla kako je sa Erminom komunicirala preko Fejsbuka, a potom su se videle u jednom frizerskom salonu.

“Razgovor se svodio većinom oko moje karijere, pesama, kao i što komuniciram sa svojim fanovima. Kada sam se preselila u Beč, javila mi se i pozvala me u svoj frizerski salon, gde je ona radila. Kako sam se tek prilagođavala na grad, ljude, nemački jezik, otišla sam par puta na frizuru i iz ljubaznosti je par puta pozvala da dođe sa prijateljima na moj nastup u Beču. Tako pozivam normalno sve svoje drage ljude i fanove na nastup, dublji kontakt nismo imale, niti sam joj ja najbolja prijateljica niti ona meni, to je krupna reč i zaista želim da se ogradim od priča koje iznosi Ermina Pašović”, rekla je Selma Bajrami.

Ipak, na jednom od nastupa, Selma je baš svojoj “dobroj drugarici” posvetila pesmu.

“Pružila mi je prva ruku i najviše mi pomogla… Molim vas jedan aplauz za moju dobru prijateljicu Erminu”, rekla je Selma na snimku.

.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime