Početna Showbiz NAKAZO, KUPIĆES ZUBE SA PODA! Obezbeđenje jedva obuzdalo ĐETIĆA da ne zgromi...

NAKAZO, KUPIĆES ZUBE SA PODA! Obezbeđenje jedva obuzdalo ĐETIĆA da ne zgromi Erminu! PLAKAĆEŠ DOK TE BUDEM JE*AO (VIDEO)

U Zadruzi je došlo do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Baneta Čolaka i njegove devojke Ermine Pašović. U spavaćoj sobi nastala je ogromna gužva, a smesta je uletelo i obezbeđenje da bi sprečilo fizički kontakt.

“Čolak, ja tebi nisam ništa rekao. Čolak, ti si plakao zbog onoga napolju! Ermina, kukala ti majka! Nakazo! Ermina, kada raskineš sa Čolakom, sve će ti biti oprošteno! Bane, plakaćeš opet! Ti si plakao i izvinjavao se. Ermina, plakaćeš dok te budem tu*ao! Čolak, plakaćeš opet!”, govorio je Tomović.

“Nisi verbalno jak, ne znaš drugačije da se javljaš? Kunem ti se u sve milo, zube ćeš sa poda kupiti! Lako je m*da širiti na slabijima. Hajde na jače! Uhvatio si se Janjuša i Karića! Samo znaš da je*eš, ja ti nisam ove pi*ke da ti ćutim. Ti mi kažeš da sam nakaza? Prođi pored ogledala i pogledaj taj tvoj kljun. Naplatiću ti i za mene i za njega”,- govorila je Ermina.

– Ti znaš da se ja ne plašim tebe! Jesam ti ja krvi što se ona mazila i ljubila? Za to je kriva tvoja devojka! Ja kada sam Staniji govorio ružne reči, ti si me je*ao, sada te ja je*em zbog moje devojke. Sve što kažeš njoj (Ermini) kao da si meni rekao! Ko je plakao?”, izjavio je Bane Čolak.


.

.

.

.

.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime