Početna Showbiz KAKO JE JOVANA SMUVALA ŽELJKA? Joksimović prvi put otkrio kako je upoznao...

KAKO JE JOVANA SMUVALA ŽELJKA? Joksimović prvi put otkrio kako je upoznao sa voditeljkom! DVOUMIO SE KAD JE UŠAO U KOLA

Pevač Željko Joksimović se prisetio jednog od prvih sastanaka sa lepom voditeljkom, pa priznao da ga je nakon kratkotrajnog dvoumljenja s nogu oborilo kada je u njenom automobilu pronašao – svoj album.

Popularni par Jovana i Željko Joksimović već godinama uživaju u skladnom braku, a kako je pevač otkrio, u njihovoj ljubavi presudila je upravo njegova muzika. Na početku njihovog zabavljanja Jovana ga je provozala, a ono što se tada dogodilo Željko prepričava kao anegdotu.

– Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to – kaže Željko, dok Jovana sa širokim osmehom na licu dodaje: Pevač je otkrio da se više ne seća momenta kada je svoju numeru prvi put čuo na radio-stanici.

– Ne mogu da se setim kad sam prvi put čuo svoju pesmu na radiju. Ranije je radio bio baš popularan, ne kažem danas nije. Radio-stanice su pravile hitove i ono što se zavrti to je aktuelno. Ne znam da li je u poslednje vreme to značajno na našim prostorima, ali mislim, iako možda nije trenutno, da će se vratiti to staro pravilo da je ono što je hit na radiju – hit zaista – kaže Joksimović.

Bliže se praznici, a Željko otkriva da, iako će za novogodišnju noć raditi, planira i da se provede sa porodicom i članovima benda koji će ga pratiti.

– Kao i svake godine imam tu sreću da radim za Novu godinu. U Sarajevu sam, a pre toga već tradicionalno u Dubrovniku i mislim da će biti jako lepo, mi napravimo i za nas, za bend i moju porodicu, da to bude interesantno. Nismo baš onako profesionalni da gledamo na to samo na koncert, već kada je Nova godina, to je malo drugačije – kaže pevač, dok Jovana dodaje da će mu se nakon poslovnih obaveza pridružiti u putu za Sarajevo:

– Novu godinu ću provesti radno, a onda idem sa Željkom za Sarajevo.

Jovana Joksimović je priznala da, i pored toga što obožava da sluša muziku, nema sluha, i dodala da su naslednici talenat povukli na oca.

– Sluha nemam, ali volim muziku. Ali su deca, srećom, muzikalna! Deca su na Željka – zaključila je lepa voditeljka.


.

.

.

.

.

.

kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime