Početna Showbiz Nakon što su je deportovali iz Švajcarske, Rada Manojlović: U “pritvoru” je...

Nakon što su je deportovali iz Švajcarske, Rada Manojlović: U “pritvoru” je bilo hladno. Tužićemo ih, ne može to tako

Minulog vikenda Rada Manojlović je krenula na nastup u Švajcarsku, ali je deportovana u Srbiju iako je, kako sama ističe, mogla regularno da prođe u zemlju jer greška u dokumentaciji nije bila njena.

Pjevačica otkriva kako se osjećala dok je boravila na aerodromu, čekavši da bude deportovana.

– U “pritvoru” je bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda kretanja. Nije mi se svidjelo to – objašnjava Rada i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

– Užas, on se jako iznervirao. Ja sam djevojka, sama, privedena, on ne može da mi pomogne – priznaje Manojlovićeva za Blic.

Pjevačica kaže i to da će pokrenuti sudski postupak protiv švajcarske policije zbog toga što joj nisu dozvolili da odradi nastup u njihovoj zemlji, što je napravilo gubitak kako njoj, tako i diskoteci u kojoj je trebalo da pjeva.

– Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Zar je to švajcarska pravda i švajcarski zakon da uzmu pare unaprijed, a da ne završe posao do roka do kog smo rekli? – kaže Rada vidno uznemirena i dalje zbog ovog ekscesa, pa dodaje:

– U inat švajcarskoj policiji, imam još dva nastupa zakazana u istoj diskoteci, pa da vidimo šta će sljedeći put da izmisle.


.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime