Početna Showbiz Bane Čolak o bivšoj i p*ovanju muslimanske majke: Ona je pokušala da...

Bane Čolak o bivšoj i p*ovanju muslimanske majke: Ona je pokušala da mi diskvalifikuje šamarima, pa nacionalnom osnovom, kad nije uspjela onda se ošišala…

Prije nego što je ušao u Zadrugu 3, Bane Čolak boravio je nekoliko dana u Sarajevu i tom prilikom progovorio o “p*ovanju muslimanske majke” bivšoj djevojci u prošloj sezoni istog rijalitija: “Nikad u životu joj nisam opsovao majku. Pogotovo zato što, u svim tim našim svađama, ja sam se trudio da budem ok. Trudio sam da samo možda neke stvari objasnim naciji jer je ona tamo glumila šta je glumila. Ja nisam želio da narod njoj vjeruje jer to nije bila istina. Ne postoji nijedan klip da sam ja to ikada rekao, jer stvarno nikada to nisam izgovorio. Ona je čak pokušala da mi namjesti za nacionalnu osnovu i za svašta. Produkcija televizije Pink je itekako odgovorna, da se bilo šta od toga desilo, oni bi me istog momenta diskvalifikovali”, govori srbijanski DJ iz Užica i nastavlja:

“Postojao bi snimak da sam to izgovorio, tako da je to totalna glupost, ja ljude ne djelim po tome. Čak imam mnogo prijatelja i u Sarajevu, i u cijeloj Bosni, i u Sandžaku… Nemam problem s tim ko je, šta. Ja sam na njene šamare koje mi je lupala, bilo ih je preko 50, odgovarao uvredama, ali nijedna uvreda nije bila na nacionalnoj osnovi jer da je tako ne bih dolazio ovdje, ne bi često posjećivao Bosnu i Sandžak. Evo skoro smo bili u Novom Pazaru, kod našeg prijatelja, tako da to nema veze sa vezom. Ona je pokušavala tim šamarima da je uzvratim šamar ne bi li me diskvalifikovala i kad je vidjela da to ne prolazi onda je pokušala nacionalnu osnovu. Znamo da su jedina dva načina za diskvalifikaciju nacionalna osnova i fizički kontakt. Kad nije uspjela ništa onda se ošišala, poslije slijedi sve ono što slijedi tako da ona je pokazala sebe, nisam ja morao ništa dalje”, završio je rijaliti učesnik i za kraj dodao da jedva čeka tužbu jer će i on onda nju tužiti za sve šamare koje je dobio pred kamerama.

. . . . . .

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime