Početna Intervju OTVORILA DUŠU: Dunja Ilić prvi put iskreno o pokušaju samou.istva i odnosu...

OTVORILA DUŠU: Dunja Ilić prvi put iskreno o pokušaju samou.istva i odnosu sa polubratom

Nekadašnja pjevačica otkriva da je, uprkos lošem stanju u kakvom je bila, odlučila da prvo posjeti očev grob u Beogradu, a potom nastavi da putuje.

Nekadašnja pjevačica, koja je 19. septembra digla ruku na sebe, priznaje da sada uz pomoć stručnih lica pokušava da izgradi novu budućnost i preboli smrt oca.

Dunja Ilić je nakon pokušaja samoubistva, kada je popila veliku količinu lijekova pomešanih sa alkoholom, saznala i da joj se otac ubio. Sve to ju je navelo da zastane, a potom je odlučila da napusti Italiju. Dunja je prvo boravila u Erdelju, a potom je otišla u Gruziju, gdje polako liječi rane.

– Osjećam se dobro. Gradim svoju budućnost. Tu ima puno posla i definitivno nije dosadan zadatak – kaže na početku razgovora Dunja i priznaje da se i te kako kaje zbog toga što je pokušala da se u.ije.

– Naravno da se kajem. Postoje četiri stvari zbog kojih se kajem u životu: momenat kada sam probala alkohol, momenat kada sam odlučila da se bavim javnim poslom i najviše se kajem zbog oba pokušaja samou.istva.

Nekadašnja pjevačica otkriva da je, uprkos lošem stanju u kakvom je bila, odlučila da prvo posjeti očev grob u Beogradu, a potom nastavi da putuje.

– Putovanja su moja velika ljubav i lijek u teškim trenucima. Bila sam na očevom grobu, ali to je sve što mogu da izjavim, jer me je porodica više puta zamolila da ne govorim o tragediji za medije.

Pjevačica je u videu koji je uživo objavila na Instagramu samo nekoliko trenutaka nakon što je popila lijekove koje je pomiješala sa alkoholom priznala da je sa ocem Jovanom Ilićem imala vrlo turbulentan odnos. Sada govori o tome kakva je sjećanja vezuju za oca, koji je nakon što je ona probala da se ubije sebi oduzeo život.

– Mi smo imali puno svađa, to ne poričem. Ali moj otac je bio jedina osoba u mom životu kojoj sam mogla sve da kažem u svakom trenutku. Moj otac je osoba koju sam voljela najviše na svijetu, ali baš zbog toga moram dalje. Ne vjerujem da bi on volio da trunem u krevetu – kaže Dunja.

Budući da je nakon pokušaja samoubistva Iićeva završila u bolnici gdje je provela nekoliko dana, sada prvi put iskreno govori o tome kako je izgledao trenutak kada se probudila.

– Jezivo. Trenutak nakon što sam se probudila samo mi je bilo u mislima da nazovem oca. Kako mu telefon nije bio dostupan, nazvala sam majku i pitala je šta se dešava, a ona mi je rekla da tate više nema. Mislim da je dobro što su ljekari bili oko mene u tom momentu i što sam imala odmah priliku da razgovaram sa psihijatrom.

Dunja i dalje ide na konsultacije kod stručnih lica, koja joj pomažu da se oporavi od svega kroz šta je prošla.

– Ja svakako kao liječeni alkoholičar kod koga je nakon godinu i po dana došlo do recidiva, moram jednom mjesečno da idem kod terapeuta. Tako da smo samo uključili i sadašnja dešavanja u priču. Dvadeset osmog je bilo mjesec dana kako sam trijezna. Teško je kada poslije godinu i šest mjeseci uspjeha doživite recidiv i morate da krenete da brojite ispočetka – dodaje ona.

Dunja Ilić je proteklih mjeseci bila u ljubavi sa Italijanom Fredom, koji ju je kobne noći pronašao u besvjesnom stanju i zvao policiju. Ipak, nakon što je odlučila da se odseli iz Italije, par je prekinuo romansu, a Dunja sada objašnjava u kakvim su odnosima.

– Naravno da sam mu zahvalna na svemu. U korektnim smo odnosima. Ja sam donijela odluku da napustim Italiju na neko vrijeme. Lijepo smo se pozdravili i kad me put ponovo nanese u Napulj, sigurno ću ga zvati na kafu, jer mu taj gest nikada neću zaboraviti.

Mnogi su se pitali čime se Ilićeva bavi otkako se povukla iz javnosti, te kakvi su joj planovi za budućnost.

– Pišem, slikam, imam svoj blog. To su sve zanimanja koja volim, ali od kojih se ne zarađuje mnogo. Odlučila sam da se radije posvetim mjesečno i radim pet, šest stvari koje volim i tako ostvarim neku meni potrebnu zaradu nego da radim jedan posao koji ne volim. Planovi su mi da radim poslove koje volim, bavim se umjetnošću, posvetim se prirodi, putujem, upoznajem nove ljude, možda i novu ljubav.

Iako je Dunjin otac Jovan Ilić navodno u oproštajnom pismu naveo da ne bi želeo da sin prisustvuje sahrani, Dunja kaže da je sa polubratom u dobrim odnosima.

– Da, u kontaktu smo i u dobrim odnosima.


.

.

.

.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime