Početna Intervju SAŠA MATIĆ: Ne bih mirio Cecu i Karleušu

SAŠA MATIĆ: Ne bih mirio Cecu i Karleušu

Ja sam nešto rekao za Lukasa i za Pejovića, da bi volio da se pomire, pa me sada svi nešto pitaju na tu temu

Gdje god da gostuje, kao da je na taj klub, diskoteku, dvoranu, bačena magija. Sve bude popunjeno do posljednjeg mjesta, a tako je bilo i ovaj put u popularnom klubu “Play“u njemačkom gradu Ofenbahu. Riječ je o Saši Matiću sa kojim smo kratko razgovarali u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima, negdje baš pred njegov izlazak na binu.

Odmor u SPA centru

-Malo sam se umorio tokom ove godine, a posebno sam dosta radio tokom ljeta koje je iza nas. Ja uvijek kažem malo ću da prikočim, da usporim, ali nikako da poslušam samog sebe – kaže nam Saša na početku razgovora.

Kada niste sa porodicom, prijateljima, kada ne nastupate, kada ste jednostavno sami sa sobom, šta volite da radite?

-Tada ponajviše komponujem za sebe i za druge. Međutim postoji još nešto, a to je da odem u jedan SPA centar u Beogradu. Tu provedem vrijeme od 11 ujutro pa do nekih tri ili četiri sata poslijepodne. Tu sam baš sam sa sobom, malo se isplivam, onda odem u saunu, masaža. Jednostavno budem kao nov i onda opet mogu u društvo i sa društvom.

Kako ste uspjeli sve ove godine na estradi da ostanete normalni, da niste u svađi ni sa kim, da Vas svi poštuju i cijene, vole, kao pjevača, kolegu i prijatelja?

-Ja se nekako, da tako kažem, rukovodim tom parolom, odnosno jednom mojom pjesmom „Dao bih joj srce svoje, neka ima srca dva, samo kada njoj je dobro, onda dobro sam i ja“. Volim jednostavno da je svima oko mene, a posebno meni dragim ljudima dobro, ma da je na cijelom svijetu svima dobro. Svima želim da su sretni, zadovoljni, nasmijani. Nikome ne želim zlo, pomognem ako mogu pomoći, nikome ne želim, i neću da odnemognem. Valjda to ljudi i cijene.

Da li ste imali nekad problem sa nekim kolegom i da li bi ste oprostili?

-Iskreno govoreći, nisam imao nekih bitnih ili većih sukoba ni sa jednim kolegom, a što se tiče oprosta, sve zavisi kakva bi to uvreda bila.

Dobri ste i sa Jelenom Karleušom i sa Cecom. I sa jednom i sa drugom imate duetske pjesme, da li bi ste rado kumovali njihovom pomirenju?

-Ma, znate šta, ja sam nešto rekao za Lukasa i za Pejovića, da bi volio da se pomire, pa me sada svi nešto pitaju na tu temu, a eto i vi ste jedan od tih. Vezuju me svi nešto da sam ja neki mirotvorac, a opet sa druge strane, to su njihovi životi. Njih dvije najbolje znaju zašto su se posvađale i da li trebaju da se mire. Ja ne bih baš nešto da se mješam u njihov odnos, to njih dvije najbolje znaju, da li trebaju ili ne trebaju da ga riješe.

Put nije lagan

Vaš pogled, razmišljanje na nova muzička imena koja nastaju preko noći?

-Ja sam čovjek koji podržava mlade talente, jer sam i sam tako započinjao moju karijeru. Mislim, ne baš na takav način kako to neki čine, ali sam se u svakom slučaju borio za svoje mjesto na estradi, kako sam znao i umio. Ja bih samo mnogima savjetovao da malo opreznije koračaju ovim estradnim putem. Taj put nije lagan, a svaka greška veoma skupo košta.

Imate dosta snimljenih dueta, da li biste snimili duet sa Kijom ili Lunom?

-Ja duete snimam ko mi paše i ko mi odgovara, kako privatno tako isto i poslovno. A, bitno je da se i energetski složimo, a još ako je dobra pjesma, onda je to to.

U bekstejdžu Sašu Matića je svojim dolaskom prijatno iznenadila njegova kolegica i nekadašnja saradnica, a u čijem studiju u Štutgartu je svojevremeno snimao i neke njegove pjesme, a i sama je bila potpisnik nekih pjesama koje je sa Saša otpjevao. Riječ je o Amelli Osmanović. Amelli je tu večer na Sašin nastup došla u društvu svojih prijateljica.

Među gostima bio je i popularni Matijas Šmit sa prijateljicom Natalijom.

 


.

.

.

.

.

.

.

.

expresstabloid.ba

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime