Početna Showbiz “Ja sam Srpkinja i ponosim se time”: Prozivaju je da se zove...

“Ja sam Srpkinja i ponosim se time”: Prozivaju je da se zove Majda, a Maja Berović sad je otkrila koje je njeno pravo ime

DIJELI

– Kada smo se moj suprug Alen Dragosav i ja venčali 2016. godine, obavili smo to u pravoslavnoj crkvi na grčkom ostrvu Rodos – rekla je pevačica

Pevačica Maja Berović otvorila je dušu i progovorila o svom poreklu. Ona je u intervjuu za “Infromer” otkrila da je Srpkinja i da se venčala u pravoslavnoj crkvi.

– Ja sam Srpkinja i ponosim se time! Kada smo se moj suprug Alen Dragosav i ja venčali 2016. godine, obavili smo to u pravoslavnoj crkvi na grčkom ostrvu Rodos. Velika nam je želja bila da ceremonija bude baš u našoj crkvi, jer veoma poštujemo veru i tradiciju. Moje jedino i pravo ime je Maja – rekla je Maja za Informer.

Maja je rekla da ljude ne gleda po tome kako govore i koje su vere.

– To na kom jeziku pevam nema nikakve veze sa korenima, nacionalnošću ili veroispovešću. Vrlo dobro znam odakle odakle sam, ko sam i ne vidim stvarno zašto je nekome problem na koji način nešto pevam. Ne mislim da je nešto bolje ili lošije ako je na ovom ili onom dijalektu, isto tako ne mislim da neko više vredi ako priča ovako ili onako – rekla je pevačica.

. . . . . . . . ..

.

Informer

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime