Početna Showbiz Lukas ispljuvao JK zbog Cece, Anastasija to lajkala i komentarisala! Karleuša: Arkanovo...

Lukas ispljuvao JK zbog Cece, Anastasija to lajkala i komentarisala! Karleuša: Arkanovo mladunče s harizmom zgažene mačke od oca ub.ce i mame nanogice nije mogla naučiti bolje!

DIJELI

Njegovu objavu Anastasija je prokomentarisala stavivši emotikone – aplauz, vatra i smajli koji plače od smeha

 

Anastasija Ražnatović (21) prvi put je prokomentarisala bilo šta što se tiče Jelene Karleuše (40), a reč je o objavi na Instagramu u kojoj Aca Lukas (50) žestoko “udario” po koleginici.

Naime, Lukas je reagovao na objavu u kojoj Jelena komentariše javno isticanje rođendana biznismena iz Srbije Dragoslava Ilića, kao i njegove goste i pevačice, među kojima je bila i Anastasija.

– Samo u banana državi Srbiji možete pročitati hvalospeve o narkodilerima i kriminalcima, te romantične tekstove o njima, pevačicama koje im pevaju na rođendanima i svadbama, šta su jeli i šta pili… Sve dok se najgori šljam promoviše u “biznismene, elitu i gospodu” obrazovani mladi ljudi će bežati odavde glavom bez obzira – napisala je Jelena.

Iako nije spomenula Lukasa, on joj je odgovorio, i to javno.

– Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana”! Jeco, između ostalih i ja sam gost na rođendanu kod mog druga i vrlo uspešnog biznismena, i trgovca naftom koja, koliko ja znam, nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin – počeo je Lukas.

– Kada te branim, znam zašto to radim, a ti bi trebalo da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na određene osobe, jer ispadaš veoma kontradiktorna. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! – nastavio je.

– Drži se ti ove banana države, jer samo još ovde mogu da trpe tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rođendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A i smešni! – zaključio je Lukas.

Njegovu objavu Anastasija je prokomentarisala stavivši emotikone – aplauz, vatra i smajli koji plače od smeha.

– Odakle ti ideja, druže, da mi se obraćaš preko Instagrama? Imaš moj broj ako te je nešto toliko zaboljelo (?!). Ili si morao javno da dokažeš lojalnost za par litara te nafte iz Venecuele na koju ti radiš. Ko tebe dira?! J*bem ti tvoju karakternu crtu kada napadaš jedinog pravog prijatelja kojeg imaš. N.rkodileri i te k*rve ti nisu prijatelji. Oni ti nikada neće reći pravu istinu u lice kao ja. Oni te tapšu po ramenu, a iza leđa ti govore najgore dok sipaš tu naftu u rezervoar. Ali tvoj izbor. Vidi, ja ti nisam drugarica seljanka Dželjena Režepova da ne znam da odgovorim, meni mozak i bez nafte radi 300 na sat. Gdje ćeš bre biciklom na Rusiju! Očekujem, kao i uvijek, tvoje izvinjenje i da ti ovakvo nešto više nikada nije palo na pamet. A i vidim da ti ovo loše operisano Arkanovo mladunče ostavlja sretne komentare. Šta će mutava, s harizmom zgažene mačke, od ubice i mame nanogice nije ni mogla bolje da nauči.

P.S. (Saberi se, Aco. Ovo ti sad ozbiljno kažem), napisala je Jelena na Instagramu.

.

 

.

.

. . . . . . . . . .

Telegraf.rs & Ekskluziva.ba

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime