Početna Showbiz ANA KORAĆ ISTJERALA DAVIDA IZ STANA, ON JE GAĐAO CIPELAMA?! Šta, bre,...

ANA KORAĆ ISTJERALA DAVIDA IZ STANA, ON JE GAĐAO CIPELAMA?! Šta, bre, hoćeš od mene? Živiš na moj račun, u mom stanu i voziš moja kola

DIJELI

Najkontroverznija učesnica rijalitija “Zadruga” Ana Korać isterala je iz stana dečka Davida Dragojevića, pošto je on želeo da ima punu kontrolu nad njenim finansijama, što je starletu izvelo iz takta.

Ana je navodno poludela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je u izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu.

“David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos”, priča izvori objašniava kako je došlo do žešće svađe.

“David nije hteo da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom “Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša”. Ana je počela da urla na njega i rekla mu je: “Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, ku*ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, mrš, džukelo, ja ti plaćam sve”, kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju isterala iz stana.

“Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutale David, umesto da shvati da je pogrešlo, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj “Je*ise više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš”, nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cela zgrada čula”, objašnjava izvor.

“Naravno, sutradan je on došao sa cevećem i izvinjajoj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom i Davidom kako bismo proverili ove navode, ali oboje nisu odgovarali na naše pozive i poruke do zaključenja ovog broja.

David: Pokušavam dakontrolišem Anu!

David ne krije da je svestan da njegova devojka mnogo troši, ali je bio uveren da će je promeniti. – Ani nikada nisam pričao bajke, zna ceo moj život. Tačno je da ona troši gomilu para na garderobu. Takva je. Pokušavam da je malo kontrolišem. Razmišljam gde i kako da uložim novac koji smo zaradili u ,Zadruzi”. Imam zasad neke ideje koje ne bih otkrivao da se ne izjalove – rekao je David po izlasku iz rijalitija.

.

. . . . . . . . . . . .Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime