Početna Showbiz Nakon 42 godine isplivala najveća tajna Silvane Armenulić: Prije tragične nesreće pokušala...

Nakon 42 godine isplivala najveća tajna Silvane Armenulić: Prije tragične nesreće pokušala da ub.je ljubavnicu svog muža!

DIJELI

Silvana Armenulić svojevremeno je važila za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike u Jugoslaviji, a za takav status imala je sve neophodno: dobre pjesme, popularnost, ljepotu, glas.

Umjela je i da intrigira javnostm na primjer kada je sa Lepom Lukić dogovorila svađe u medijima, dešavalo se i da joj se omakne poneki skandal. Neki se i još pamte. U prvim mjesecima 1971. u štampi je osvanuo naslov “Šta se dogodilo u mračnoj ulici”, u čijem objašnjenju piše da će Silvana morati da sjedne na optuženičku klupu jer je Leposavi Jankov, prijateljici svog supruga Radmila Armenulića, nanijela teške tjelesne povrede.

“Krivična prijava podnijeta je glavnom tužilaštvu i, ukoliko se ustanovi da postoji osnova za krivično gonjenje, Silvana će prilično vrijeme izguiti po sudu, jer će, osim krivične prijave, Leposava podnijeti i gra]ansku tužbu za višemilionsku odštetu. Ljekari su joj izdali uvjerenje da je invalid. Šta se zapravo dogodilo i zbog čega je Leposava podnijela prijavu protiv Silvane? Teško je saznati pravu istinu jer i jedna i druga strana imaju svoju verziju”, piše na početku članka.

U krivičnoj prijavi koju je podnio Leposavin advokat Vladimir Šešlija stoji:

“Silvana je presrela svog supruga i njegovu prijateljicu, koji su se vozili njegovim kolima, naletjela svojim “kaprijem” na njih, i pošto su se automobili zaustavili, iskoristila je priliku da se fizički obračuna sa nedužnom Leposavom. Događaj se odigrao u sitnim satima. 1. marta ove godine, ispred Leposavinog stana u Ulici Maršala Tolbuhina 85. Prvi je iz kola izašao Radimilo, što je navodno iskoristila Silvana i svom snagom naletjela na Leposavu, nanijevši joj teške tjelesne povrde, najteže u predjelu vrata, pa je Leposava morala neko vrijeme da leži i nosi plastičnu kragnu. Naknadnim pregledom usanovljeno je da je Leposava zapravo zadobila teške tjelesne povrede kičme, zbog čega su joj ljekari izdali uvjerenje da je trajni invalid. U krivičnoj prijavi protiv Silvane, Leposava ističe da to nije prvi put da je pjevačica napada. Ne samo što joj je prijetila telefonom nego se usudila da upadne u njen stan i fizički je napadne. Leposava tada nije tražila intervenciju policije jer je vjerovala da će se Silvana smiriti. Prema navodima Leposave, Radimlo i Sivlana trebalo je da se razvedu kako bi on mogao da se oženi Leposavom.”

Osim fizičkog napada, Silvana je, navela je tada Leposava, optužila i za povredu morala.

“Neki su listovi objavili njenu izjavu kako sam prisluškivala njene razgovore i sve to prenosila njenom suprugu. Navodno sam tako uspjela da ga osvojim. Time je Silvana povrijedila moj poslovni moral, pravila službe jer je nama zabranjeno da prisluškujemo tuđe razgovore, a još manje da ih prenosimo dalje. Ne odgovora istina da sam Radmila tako upoznala. Mi se odavno poznajemo”, rekla je Jakovljeva koja je tražila od Okružnog javnog tužilaštva u Beogradu da podnese tužbu protiv Silvane, da je proglasi krivim i osudi.

Prilikom jednog susreta novinara ovog lista sa Silvanom, uvjeravala ga je da su to izmišljotine, O ovom navodnom incidentu pisalo se još u tadašnjim medijima, ali istina nikada do kraja nije razriješeena. Od 1976. godine, kada je Silvana nastradala u saobraćajnoj nereći, ovaj događaj se više nije pominjao.

.

.

(Alo.rs)

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime