Početna Intervju INTERVJU SAŠE POPOVIĆA! Otkrio sve šta se dešava iza kulisa Zvezda Granda,...

INTERVJU SAŠE POPOVIĆA! Otkrio sve šta se dešava iza kulisa Zvezda Granda, zašto je Brunclik GRDNO pogriješila, a ono što radi JK je STRAŠNO i to sve zbog Viki!

DIJELI

Saša Popović, direktor Grand produkcije, otkrio je kako će sledeća sezona takmičenja Zvezda Granda izgledati, gde planira da provede letnji odmor, o žiriju, Jeleni Karleuši, Mariji…

Iza vas je još jedna uspešna sezona šoua „Zvezde Granda“, da li ste već počeli da pripremate narednu?

– Verujem da ćemo i tokom sezone koja nas čeka nadmašiti sezonu koja je iza nas. Pun pogodak je bio žiri kom smo ove sezone dali ulogu mentora, a rejtinzi su pokazali da su gledaoci to izuzetno dobro prihvatili.

Ipak, nedostajale su svađe i rasprave između članova žirija, što je godinama bilo zanimljivo gledaocima…

Konstruktivne rasprave mentora dobile su prednost nad raspravama i svađama žirija tokom svih prethodnih sezona. Publika je bila više zainteresovana da vidi kako će članovi žirija spremiti svoje kandidate, koji su, s druge strane, napredovali posle rada sa mentorima. Upravo je taj momenat najviše „kupio“ novu publiku.

Istakli ste da će se koncept takmičenja znatno promeniti?

– Koncept se menja, samo žiri ostaje isti. Žiri ostaje u kapsuli i nema mogućnost da vidi kandidate. Ovoga puta članovi žirija neće imati ni mogućnost da uzmu takmičare kojima su tokom prethodne sezone bili mentori.

U svakoj emisiji ćemo imati neku veliku zvezdu koja će biti tu samo tokom te emisije. Sedeće pored mene i imaće mogućnost da uzme određenog kandidata sa kojim će raditi.

Marija Šerifović je rekla da će dobro da razmisli pre nego što ponovo bude član žirija u „Zvezdama Granda“. Šta mislite o tome?

– Marija će ostati deo ekipe. Dogovorili smo se i nema razloga za brigu, kao što nema razloga da iko od članova žirija napusti takmičenje jer ekipa ostaje ista.

Da li se neki pevači kaju što su napustili žiriranje u „Zvezdama Granda“?

– Svima je poznato da bivši članovi žirija više nisu tako prisutni na javnoj sceni niti su popularni kao kada su bili u „Zvezdama Granda“. To dobro znaju aktuelni članovi žirija i svako od njih čvrsto drži svoju stolicu.

Mislite li na Zoricu Brunclik?

– Ne samo na nju. I pokojni Šaban Šaulić napustio je „Zvezde Granda“ i prešao u drugo takmičenje. Brzo je shvatio da to nije to. Isto tako i Zorica Brunclik. Mislim da su pogrešili, ali to su bile njihove odluke koje poštujem.

Koliko se često desi da, kada se ugase kamere, iskritikujete žiri za ponašanje koje vam se tokom emisije nije dopalo?

– Verovali ili ne, to se skoro nikada nije desilo. Nema razloga da im govorim šta da rade ili šta da ne rade. Nisu mali i ne treba im vaspitač. Ja i volim kada oni polude.

Ko vas od članova žirija najviše nervira?

– Svi imaju svoje bubice. Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo posle ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno dugme i onda se mi ostali iznerviramo.

A Marija…?

– Marija ume da bude jako nezgodna i da zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao napusti emisiju. Baci bubicu, pobesni, pa se vrati posle pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje i kada se sve sabere, dobar su tim.

Hoćete li odmor i leto provesti na jahti koju ste, kako se pisalo, kupili za milion evra? Šta je tu istina?

– Moja jahta nije koštala milion evra, niti papreno plaćam skipera, kako su mnogi mediji pisali. Brod sam platio 250.000 evra i to može da se proveri u banci. Sam upravljam brodom jer sam dobio dozvolu za vožnju. Nema reči ni o milionima ni o bahaćenju.

Ne može se reći da nemate skupoceni vozni park…

– Već 13 godina vozim jedan te isti džip, a sem tog automobila, imam i „smart“, što nije nikakav luksuz. Ja sam malo dete kada se uporedim sa ljudima koji voze zaista skupocene automobile.

Šta mislite o novim muzičkim pravcima koji haraju estradom?

– Svako ima pravo da radi kako želi i da snima šta želi. Koliko god da su se trendovi promenili, pesme koje se danas snimaju traju jedva mesec dana. Kvalitetne pesme, dobra narodna i pop muzika ostaju. To nikakva modernizacija ne može da promeni.

Često se šale na vaš račun govoreći da se nećete smiriti dok sva živa bića u regionu ne postanu „Grandovi“ pevači. Planirate li penziju?

– Neću se smiriti dok god imam mogućnost da brinem o mladim pevačima i da im pomognem da ostvare svoje snove. Lepo je biti deo tima koji mladim ljudima iz korena promeni život.

 

Kurir.rs/Vip/Foto Kurir

DIJELI

8 KOMENTARI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime