Početna Senzacija INFO Novosti Sermed Maktouf: Postoji mjesto gdje lutaju nemirne duše opterećene bremenom vlastite tuge,...

Sermed Maktouf: Postoji mjesto gdje lutaju nemirne duše opterećene bremenom vlastite tuge, čekaju priliku da isprave nepravde…

DIJELI

Sermed Maktouf, vlasnik najpopularnijeg travničkog nargila objekta “Palma” na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa dženaze srebreničkim žrtvama genocida koji se dogodio 11.jula 1995. godine i na taj način odao počast Srebrenici.

“Vjerujem da postoji mjesto gdje lutaju nemirne duše opterećene bremenom vlastite tuge, čekaju priliku da isprave nepravde, samo će se tada naći sa onima koje vole jer ponekad je LJUBAV jača od SMRTI! Don’t Forget Srebrenica 1995-2019… :(“, napisao je Maktouf uz fotografiju.

Podsjećamo, naša zemlja danas se prisjeća i oplakuje žrtve stravičnog genocida koji se dogodio u gradu Srebrenici tog 11. jula 1995. godine kada je svijet zažmirio na užas koji se dešavao u ovom bh. gradu.

Nije nepoznanica da ništa slično nije zabilježeno još od Drugog svjetskog rata. Hiljade ljudi: odraslih muškaraca, djece i staraca ubijeni su samo zato što su bili Bošnjaci.

Njih 8372.

.

Foto: Avaz i Instagram

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime