Početna Senzacija INFO Novosti Husein Mutapčić, državljanin SAD porijeklom iz BiH, ubio recepcionerku Dinku, s kojom...

Husein Mutapčić, državljanin SAD porijeklom iz BiH, ubio recepcionerku Dinku, s kojom je bio u vezi

DIJELI

Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile kolege iz Federalne uprave policije

Sarajevski istražitelji polako sklapaju kockice zločina koji je jutros otkriven u hotelu na Vracama. Kako saznajemo, završen je uviđaj, a ubijena je recepcionerka hotela. Nju je ubio američki državljanin porijeklom iz BiH, s kojim je bila u vezi.

Muškarac je, navodno, i odsjeo u tom hotelu. Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, 60-godišnji Husein Mutapčić, koji nema prijavljeno prebivalište u našoj državi, ubio je uposlenicu hotela Dinku, koja je poprilično mlađa od njega.

Istražitelji utvrđuju motiv, a za sada smatraju da se radi o ljubomori.

Uviđajna ekipa, naime, već je sačinila skicu lica mjesta, a, prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, muškarac i žena pronađeni su mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela.

Informaciju Operativnom dežurstvu MUP-a Kantona Sarajevo dojavile su kolege iz Federalne uprave policije, a odmah su na lice mjesta upućeni istražitelji za krvne i seksualne delikte.

Pored muškarca, prema preliminarnim informacijama, navodno je pronađen pištolj kojim je zločin počinjen te najmanje dvije čahure, koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje.

avaz.ba

DIJELI

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime