Početna Intervju INTERVJU! Milica Pavlović: Breni ću biti bolja snajka od Prije! O Zadruzi,...

INTERVJU! Milica Pavlović: Breni ću biti bolja snajka od Prije! O Zadruzi, Maji Berović, Lukasu…

Milica Pavlović nakon albuma Zauvek publiku je iznenadila performansom na svom jutjub kanalu, koji je poklonila svojoj publici za 500 miliona pregleda, koliko je zabeležila njena karijera, i u tom maniru započela letnju sezonu svojih nastupa.

Imala si zdravstvene probleme, kako si sada?

Nažalost, moji saradnici već su svima otkrili da sam ovih dana veoma loše, iako sam to vešto krila, sada moram da kažem da sam danima na infuziji i da baš zbog toga svuda kasnim. Znam da se peviči tako stalno vade, ali nisam neko ko laže, niti primam infuzije i vitamine pred nastupe, ja reagujem, što bi naš narod rekao, kada dođe voda do poda. Imala sam nenormalno visoku temperaturu tri dana zaredom. Moja je greška što dođem sa nastupa kasno, rano ustajem, slabo spavam, spremam nastupe… Samo je ovaj video-performans iziskivao mnogo rada, truda i odricanja i u radu i u montaži. U jednom trenutku telo je to moralo da mi naplati, cena koju sam platila zdravljem poslednjih dana nije nimalo jeftina, ali ne žalim jer na kraju se svako moje veliko zalaganje isplati.

Zašto svi govore da si veoma teška za saradnju? I Marina Tucaković žali se da si zahtevna…

Tu njenu izjavu objavila sam na svom instastoriju, čak sam je i tagovala sa velikim mojim komentarom „Pa nije valjda!“, na šta mi je Marina odgovorila: „Pa zato što je tako, šta da radimo kada je to stvarno tako. Ti nas jednostavno teraš da budemo bolji.“ Bila ja naporna ili ne, bitan je samo onaj finalni proizvod koji je fenomenalan kada se spoji moja energija sa Marinom Tucaković. Mnogo sam joj zahvalna na tome, na svakoj pesmi koju mi je napisala, jer ta žena je vanserijski talenat.

Posle tvog dueta sa Acom Lukasem, on je uradio spot i pesmu sa Majom Berović…

Aca i ja smo u fenomenalnim odnosima, mi smo vrhunski prijatelji. Pouzdano znam da sam jedna od retkih koju je ispoštovao, bio je na snimanju spota tačan, dolazio na vreme. Mislim, kako zračiš, tako i privlačiš. Da nije smatrao da zaslužujem da me ispoštuje u svakom smislu, sigurno ne bi… Što se tiče Maje Berović, ona uvek zna šta radi i uvek je u trendu i moderna. Lukasu nisu potrebni dueti, i da ne snimi ništa više do kraja karijere, imaće nastupe i biće tražen, takva je ličnost. Ne sumnjam da će njihov zajednički napor uroditi plodom, kao i sve što Lukas uradi.

Šta se dešava na tvom ljubavnom planu? Filip Krajinović?

Ovo je već pitanje za njega. Neka se on izjasni jer ja ne znam šta bih više dodala na ovu temu. Pratim Filipov rad i dopada mi se kako se njegova karijera razvija. Mislim da je fin i vaspitan dečko.

A Stefan Živojinović?

Stefan Živojić je meni mnogo drag, mio, vaspitan. Nije ni čudo kad znamo iz kakve porodice dolazi, ko su mu roditelji i kakva je njihova slika u javnosti. Ništa manje ne može ni da se očekuje od njihove dece. Meni prijaju dobri ljudi, nasmejani, pozitivni, vedri, a on je takav. Mi se družimo i mnogo mi prija druženje s njim.

Šta bi ti falilo da posle Prijovićke postaneš druga Brenina snajka?

Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene.

Znači, bićeš Breni bolja od snajka od Prije?

Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već…

Tvoji baba i deda sigurno jedva čekaju da se udaš.

Moji baba i deda, koje volim najviše na svetu, naravno priželjkuju to, ali samo neka sve ide svojim tokom. Baš na dan kada sam ja promovisala svoj video oni su imali seosku slavu, a ja nisam mogla da budem s njima. To me je veoma rastužilo i potreslo jer smo mnogo vezani, a za njih je ta seoska slava veliki događaj.

Da li si pružila podršku svojoj drugarci Kristini Kockar pošto ponovo ima zdravstvene probleme?

Ozbiljno? Ne, nisam čula. Sad sam se iskreno veoma zabrinula. Pozvaću je ovih dana da vidim o čemu se radi, ali znam da je ona jaka i da će se sve rešiti. Kija i ja smo bile u emisiji kod Ognjena Amidžića zajedno, izvele smo moju pesmu Tako mi i treba, naše energije se poklapaju. Mnogi su mislili da sam izabrala stranu, što nije tačno. Sa Kijom sam u super odnosima, kao i sa Slobom. On je bio nedavno na mom nastupu, mahnula sam mu sa scene. Isto tako planiram da i ja odem na njegove nastupe i da uživam jer znam da pravi vrhunsku atmosferu. Te njihove stvari – Kija, Luna, Sloba, rijaliti – mene ne ineresuju, ne pratim, nije je u mom opsegu interesovanja da se bavim tuđim privatnim stvarima.

Darko Lazić i dalje vozi uprkos zabrani?

Da se razumemo, ja ne znam ni kako je on živeo ni kako sada živi. Prosto sam izopštena iz tih stvari. Darka znam iz potpuno druge priče i veoma ga volim jer je borac. Cenim ga kao pevača i velikog radnika. Sad ima takvu hitčinu! Ponosna sam na njega. Kao Feniks se podigao iz pepela.

Zašto si prekinula druženje sa Draganom Mićalović?

Nismo prekinule druženje, niti smo se udaljile, samo Dragana je dobila neke glumačke angažmane, pa ne možemo da se uklopimo zbog poslovnih obaveza.


.

.

.

.

svet.rs

Upiši komentar

Upišite komentar
Molimo da upišete vaše ime